5 fantastiska julklappsidéer för kollegor

5 fantastiska julklappsidéer för kollegor

19 Oktober 2017 0 Von admin

5 fantastiska julklappsidéer för kollegor

Semestern närmar sig och det betyder att det är dags att börja tänka på presentidéer.

Det är svårt nog att hitta presenter till männen i våra liv som insisterar på att de inte vill ha någonting. Men det kan vara ännu svårare att komma med presentidéer för kollegor, särskilt om du har fått i uppgift att köpa en hemlig tomtepresent till en kollega som du knappt känner.

Men oavsett vem du måste köpa för den här semesterperioden, här är några bra presentidéer som dina kollegor säkert kommer att älska.

1. Monogrammed Treat Mug

Muggar är alltid svåra att hitta på jobbet, särskilt när du är i desperat behov av en kaffe först på en måndag, så de gör perfekta presentidéer för kollegor.

Och, vilket bättre sätt att se till att ingen stjäl din kollegas mugg än genom att göra den monogram?

Om du förväntas ge gåvor till många kollegor kan du hålla nere kostnaderna genom att göra monogrammuggar själv. Hämta bara några vanliga vita muggar från en butik och dekorera dem med en porslinspenna genom att följa denna guide.

För en extra speciell semesterbehandling, fyll muggarna med godis, kakor, kaffebönor eller kakao och marshmallows, beroende på dina medarbetares favoriter.

2. Mobiltelefonställ

Vi har alla fått telefoner nuförtiden så ett mobiltelefonställ är en av de bästa presentidéerna för kollegor, även om du inte känner din kollega så väl.

Och om du någonsin av misstag har spillt kaffe över en telefon som ligger på ditt skrivbord vet du att ett telefonstativ är mycket användbart för att hålla telefonen ur vägen!

3. Presentkorg

Om du vill ge din kollega en extra speciell present den här semestern är en presentkorg perfekt för att visa din kollega hur mycket de betyder för dig.

Presentkorgarna kl www.tasmaniangourmetgifts.com.au inkluderar ett varierat urval av boutiquemat, drycker och bad- och kroppsprodukter, och de erbjuder till och med en rad glutenfria hamrar.

Du kan också bygga din egen korg genom att välja bland ett brett utbud av över 200 unika godsaker för att skapa en personlig presentkorg för din arbetskamrat.

4. Böcker och guider

Böcker och guider ger alltid genomtänkta gåvor, särskilt om du väljer en bok om ett ämne som är personligt för din kollega.

Tänk på deras hobbyer och vad som kan intressera dem. Om de är intresserade av hantverk kan en bok om vikning av origamipapper vara en bra present. Eller om din kollega har bokat en semester kommer de säkert att uppskatta en reseguide för den destinationen.

På samma sätt kan nyhetsböcker göra bra presenter till kollegor du inte känner så väl. Du kan prova en bok med skämt, berömda citat eller intressanta fakta.

5. Hemmagjord sockerskrubba

Hemlagade presentidéer för medarbetare är ofta populära för att ge en personlig touch.

Men medan hemgjorda kakor alltid går bra, om din kollega bantar eller har matallergier, kan den här hemlagade kroppsskrubb vara bättre lämpad för dem.

Allt du behöver är duschgel, socker och en kroppsolja som babyolja. Duschgelen kan vara vilken som helst doft, även om kanel, apelsin och kryddade äpplen alla är populära val för badprodukter med semester-tema.

För att göra skrubben, blanda en fjärdedel av en kopp duschgel, en fjärdedel av en kopp babyolja och två och en halv kopp socker. Lägg skurblandningen i en burk och dekorera den med band och en namnlapp.

Låt dig inspireras av dessa presentidéer för medarbetare

Oavsett om du har fått förtroendet att köpa en present till en arbetskamrat som du knappt känner till, eller om du försöker tänka på något speciellt att ge din favoritkollega, bör dessa julklappsidéer inspirera dig att börja planera.

Har du några tips eller idéer för presenter att ge till kollegor? Låt oss veta genom att kommentera nedan.