5 hemtjänstkylningstips som ökar produktionen

5 hemtjänstkylningstips som ökar produktionen

10 November 2018 0 Von admin

Sätt att kyla ett rum: 5 kyltips för hemmakontoret som ökar din produktivitet

Insåg du att det var över 43 procent av amerikanerna arbetar hemifrån? Att skapa ett bekvämt hemmakontor är nyckeln till att vara produktiv.

Under sommarmånaderna måste du hitta ett sätt att hålla ditt hemmakontor svalt. Det finns många olika sätt att kyla ett rum, varför du måste göra en del undersökningar för att hitta rätt passform för dina behov.

Följande är några av de saker du kan göra för att hålla ditt hemmakontor svalt och bekvämt under årets varmare månader.

1. Att stänga persienner är ett av de bästa sätten att kyla ett rum

Om direkt solljus kommer in på ditt hemmakontor kan temperaturen stiga. De flesta hemmakontor är utrustade med persienner. Att stänga dessa persienner är ett bra sätt att begränsa mängden direkt solljus som kommer in i rummet.

Om du letar efter ett sätt att ytterligare minska direkt solljus kan investeringar i mörkläggningsgardiner vara en bra idé. Dessa gardiner är relativt dyra och kan erbjuda dig den kylkraft du är ute efter.

2. Håll luften i cirkulation med en takfläkt

Är du trött på att ditt hemmakontor känns som en bastu under sommarmånaderna? Om du svarade ja på den här frågan kan det vara dags att installera en ny takfläkt. En takfläkt kommer inte bara att göra ditt hemmakontor mer attraktivt, det kan också hålla kall luft i cirkulation.

Enligt proffsen på TakfläktarHQ, att välja en ny takfläkt kan förenklas när man söker hjälp från en erfaren leverantör. En ansedd takfläktsleverantör kan hjälpa dig att hitta rätt takfläkt och kanske också kan installera den.

3. Öppna Windows på kvällstid

Ett annat sätt att få in en sval luft i ditt hemmakontor är att öppna fönstren på kvällen och natten. Istället för att köra ditt VVS -system morgon, middag och kväll under sommarmånaderna måste du hitta ett sätt att spara resurser.

Att bara öppna fönstren på ditt kontor kan hjälpa till med luftcirkulationen och kommer också att sänka den inre temperaturen i rummet betydligt.

4. Skapa din egen personliga luftkonditionering

Om ditt hemmakontor inte har ett luftkonditioneringssystem kan du alltid skapa ditt eget. För att skapa denna personliga luftkonditionering krävs att du får en skål med is och en skrivbordsfläkt.

Att blåsa luften från fläkten över isskålen ger dig den svala luften du längtar efter. Allt du behöver göra för att fylla på ditt hemgjorda luftkonditioneringsapparat är att skaffa en ny skål med is.

5. Stäng av objekt som producerar värme

De flesta människor inser inte hur mycket värme taklampor och oanvänd elektronik kan generera. Istället för att lämna dessa föremål när de inte behövs, stäng av dem och svalna ditt hemmakontor.

Inte bara kommer att stänga av oanvänd elektronik och lampor sänka temperaturen på ditt hemmakontor, det hjälper dig också att spara energi.

Att göra ditt hemmakontor bekvämt kan göra dig mer produktiv

Nu när du känner till olika sätt att kyla ett rum måste du börja arbeta. Att kunna öka komforten på ditt hemmakontor kan göra dig mer produktiv.

Letar du efter mer information om att arbeta hemifrån? Kolla i så fall vår artikel om de överraskande fördelarna med att skapa ett virtuellt hemmakontor.