Är det värt att investera i utvecklingsprojekt?  3 frågor och svar

Är det värt att investera i utvecklingsprojekt? 3 frågor och svar

7 September 2021 0 Von admin

Utvecklingsprojekt är en relativt populär investering. Det erbjuder en intressant ränta på din insättning och ett antal andra fördelar.

Fördelar och nackdelar med utvecklingsprojekt

Den stora nackdelen med u investeringar i utvecklingsprojekt det är ofta otillräckligt utbud av utvecklingsprojektmarknaden. Dessutom är vissa utvecklingsprojekt helt otillgängliga för små investerare. I de flesta fall är det nästan uteslutande investeringar i fonder för kvalificerade investerare. Och för dessa fonder är det grundläggande kravet kapital värt minst en miljon kronor.

Det finns dock alternativ som kan ge intressanta avkastningar även för små investerare. Vissa utvecklare erbjuder sina fonder till allmänheten, medan andra hanterar det annorlunda. Till exempel genom att emittera obligationer. Obligationsinvesteringar det gör det också möjligt för små investerare att få ett intressant intresse och lägga handen i arbetet med att bygga nya projekt.

Är utvecklingsprojekt lämpliga för dig?

Du är fast besluten att investera i en lägenhet, sedan överväga och utvärdera hela transaktionen så att avkastningen är tillräcklig. Investeringar i fastigheter och utvecklingsprojekt men det kommer att löna sig för dig nuförtiden. Det är värre med tanke på framtiden. Även om lägenhets- och huspriserna förväntas stiga ytterligare kan risken vara den politiska situationen. Och inte bara i Tjeckien, utan också i hela EU.

Det är ingen hemlighet att unga och gamla i Tjeckien har problem med tillgången på bostäder. Och vissa politiska partier vill lösa detta genom hård reglering och beskattning av investeringslägenheter. Av de senaste valundersökningarna framgår dock att detta svarta scenario kanske inte har inträffat. Så om du tänker på var ska man investera 1000000, är utvecklingsprojekt för närvarande ett bekvämt alternativ för din portfölj.


Tidigare artikelHur börjar man investera i obligationer? Det är enkelt