Hur man väljer rätt storlek på Apple Watch Loop Band

Hur man väljer rätt storlek på Apple Watch Loop Band

2 September 2021 0 Von admin

Som Apple Watch -användare tar du hand om att styla klockan. Även om klockan har sin egen klass, finns det sätt att få den att se mer elegant ut. Om du inte vill bära en liknande klocka varje dag är ett klockarmband vad du behöver. Det är underförstått att vi alla behöver klass och utseende, särskilt när det gäller Apple Watch. Det är därför det finns ett brett utbud av Apple watch Loop -band finns också på online -plattformar och online -plattformar. Du kan köpa dem för ett nytt utseende varje dag. Dessa loopband erbjuder ett udda och funky utseende som du kan para ihop efter din outfit.

Om du redan ser fram emot att köpa ett Apple Watch Loop -band, du måste veta att det finns en uppsjö av färger på marknaden. Du kan köpa färgerna enligt det utseende du har i allmänhet. Vare sig det är ett traditionellt kontorsutseende, ett modernt college -utseende eller en avslappnad look; det finns färger som passar alla situationer. Men den största oron handlar om att hitta rätt passform. Ja, din oro förstås. Eftersom de senaste Apple Watch -banden har elasticitet och stretch över handleden passar de perfekt. Det finns en rad olika storlekar tillgängliga, och du kan hitta den rätta med hjälp av Apples dimensioneringsverktyg. Om du fortfarande får fel är det här en guide som hjälper dig att välja rätt storlek.

Använd Apples utskrivbara verktyg.

Om du inte är medveten om din rätt passform kan Apples utskrivbara verktyg hjälpa dig att hitta din bandstorlek enkelt och snabbt. Du kan gå in på Apples webbplats i loopband -sektionen där du hittar storleksguiden. Du måste skriva ut och klippa verktyget. Du kan använda den medföljande tejpen för att hålla den bredare delen av verktyget på handleden. Vira den hårt runt handleden och markera numret där pilen pekar. Det fungerar för alla band, även om du köper ett Apple Watch -nylonband eller något annat band. Denna process är dock ganska förvirrande, och många människor får fel storlek först.

Det skulle vara bäst om du är säker på att medan du tar mätningen, lindar du verktyget runt den smalaste delen av handleden. Om du placerar verktyget på den högre eller bredare delen får du fel storlek. Till exempel ska du köpa en Apple -klocka sport loop; du måste köpa rätt storlek. Att använda det här verktyget korrekt kan hjälpa dig att få ett passande band för dig själv.

Här är ett råd- vare sig det är ett Apple loop-klockband eller ett läderband eller något annat; medan du använder tejpen på verktyget, dra den så hårt som du kan. Det säkerställer bandets kondition på handleden eftersom loopband är töjbara.

Om du inte har tillgång till att skriva ut verktyget kan du mäta handledens storlek hemma. Använd ett måttband för att mäta storleken på din handled i tum eller centimeter. Ange måttet på webbplatsen du köper bandet från, och det kommer att berätta storleken. Om du inte har tejpen också kan du använda ett band med papper, linda det runt handleden och markera var det överlappar med andra änden. Mät papperet med en skala. Med hjälp av dessa sätt kan du få den perfekta storleken för ditt Apple Watch Loop -band. Att få rätt storlek är viktigt eftersom ett passformslingband skulle förbättra din charm; plus, det låter inte din Apple -klocka falla från din handled.