Orsaker till att författare dricker för mycket och tecken på att du kan få problem

Orsaker till att författare dricker för mycket och tecken på att du kan få problem

8 Oktober 2018 0 Von admin

3 skäl till varför författare ibland dricker för mycket (och fyra tecken på att du kan ha problem)

De flesta gillar att njuta av ett gott glas vin till middagen eller öppna en öl efter en lång arbetsdag. Andra har en tendens att dricka till en vanlig del av sitt arbete och dricka för mycket – särskilt kreativa.

Det finns alla möjliga ursäkter över detta, men det handlar om tre huvudsaker. Annonsmaterial dricker antingen för att de är uttråkade och letar efter inspiration, de har just haft en stor framgång med sitt arbete, eller så har de nyligen blivit hårt avvisade.

Människor inom kreativa områden uppmanas att komma med innovativa idéer varje dag, och ibland är trycket lite för mycket.

Om du kan relatera till detta, fortsätt läsa för 4 tecken på att du kan ha ett problem med att dricka.

1. Du dricker varenda dag

Att arbeta varje dag säger att du har en mycket bra arbetsmoral. Att dricka mycket varje dag och kalla det ”arbete” säger att du förnekar ditt alkoholberoende. Det är en stor skillnad, och ju tidigare du inser detta, desto bättre.

2. Du dricker när som helst på dagen

Kanske dricker du inte varje dag i veckan, men du har en tendens att börja dricka tidigt. Newsflash – whisky ersätter inte kaffe (och inte heller någon annan typ av alkohol).

Om du dricker alla timmar på dygnet kanske du vill ompröva dina livsval och ta reda på det hur man slutar dricka alkohol före lunchtid. Ännu bättre, du kanske vill minska eller helt sluta.

3. Du känner dig konstig utan en drink

Vissa människor skjuter upp tanken på att nyktra upp eftersom de har lärt sig att bara känna sig själva när de dricker.

Detta är ett tecken på att du är för djup och du måste ta dig ut så snart som möjligt. Det är bäst att låta ditt verkliga kreativa arbete vänta ett tag för att få det stöd ditt drickproblem verkligen behöver.

4. Du kan dricka de flesta under bordet

Det sista sättet att berätta om du dricker för mycket är om du kan dricka ut de flesta.

Du ska inte vara stolt över att ha avslutat en flaska sprit på en dag eller vara den som dricker mest när du är med vänner. Det är en sak att göra ibland, men det är en annan att vara känd för det. Du vill inte ha detta rykte.

Inse att du dricker för mycket och gör något åt ​​det

Titta på författare som Ernest Hemingway, William Faulkner och Edgar Allen Poe. Deras verk gav stora bidrag till litteraturen som vi känner den, men de kom inte utan kostnad.

Även om dessa män var litterära genier, de var också berusade. Medan du kanske vill att ditt skrivande ska lyckas, vill du att dina framgångar ska spädas på ett liknande sätt på grund av din vana att dricka för mycket?

Antagligen inte.

Här är en intressant tanke: kanske kan du förvandla dina erfarenheter av alkoholberoende till ett framgångsrikt skrivprojekt! Klicka här för att lära dig hur detta kan göras.