5 beprövade strategier för att marknadsföra din e -handelswebbplats

5 beprövade strategier för att marknadsföra din e -handelswebbplats

7 September 2017 0 Von admin

5 beprövade strategier för att marknadsföra din e -handelswebbplats

Om du vill tjäna lite pengar på nätet är det ett bra sätt att skapa en e-handelsbutik. De är enkla att utforma, behöver bara grundläggande underhåll och kan tjäna in allvarliga pengar.

Den sista delen är dock mycket lättare sagt än gjort. Speciellt om du inte är van att behöva marknadsföra din webbplats.

Om detta är ditt första dopp i e-handelsvattnen kommer du att vilja ha lite fanfare och publicitet för att få ut ordet. Här är 5 beprövade strategier för att marknadsföra din webbplats och få folk att köpa!

1. Inlägg om det

Ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra din webbplats är genom att köra en stark SEO -kampanj. Med rätt val av sökord och en tillräckligt stark ranking kan du dra in kunder från hela världen.

Men för att få en stark SEO -kampanj kommer du att vilja skapa bra innehåll.

När du har valt ditt sökord skriver du ett snabbt inlägg om den spännande öppningen av din nya webbplats. Låt läsarna veta vad de kan förvänta sig av din e-handelsbutik genom massor av foton och detaljer.

Blogginlägg är ett bra sätt att bygga hype, och du kommer att stärka din webbplats rankning samtidigt!

2. Bli social

Det går inte att ignorera hur kraftfull av ett verktyg sociala medier finns i dagens värld. Med miljarder användare runt om i världen kan sociala medier hjälpa dig att nå kunder på ett nyare och mer modernt sätt.

Det bästa av allt är att du kommer dit din publik är. Du behöver inte oroa dig för att få dem till innehållet. När allt kommer omkring handlar sociala medier om mer än bara “likes” och “share”. Det är ett otroligt enkelt sätt att skapa några affärer gratis.

Skapa sociala mediekanaler för de tre stora: Facebook, Twitter, Instagram och komma till inlägg. Se till att dina sidor ser professionella ut och återspeglar dina företagsvärden.

3. Kör en annons

Naturligtvis är det inget fel på en mer traditionell metod för reklam. Bannerannonser har trots allt varit en häftklammer på internet av goda skäl – de fungerar.

Och nu, tack vare Facebook -annonser, kan du kombinera kraften i sociala medier med en noggrannhet i en annons.

Det är relativt billigt och du kan rikta kunder direkt genom demografiska alternativ. Bäst av alla, det fungerar faktiskt och du kan spåra dina resultat på lättförståliga sätt.

4. Värd en Giveaway

Medan reklamkramar kommer och går, är en sak konstant: människor älskar gratis saker. Om du vill trumma upp lite snabbt intresse för din webbplats, kontakta några företag för en giveaway.

Det behöver inte ens vara din egen produkt. Du kan välja att använda ticketliquidator.com att ge en lycklig vinnare några bra platser till ett evenemang!

Det är svårt att inte bli upphetsad över gratis saker, så tänk på det här enkla psykologihacket.

5. Kör en försäljning

Om du inte riktigt har råd att ge bort gratis saker, oroa dig inte. Du kan alltid rabattera vissa varor i din butik.

Försäljning är ett fantastiskt sätt att dra in nya kunder och flytta gamla lager samtidigt. Se bara till att publicera din försäljning i förväg så att folk vet om det.

Slutliga tankar om hur du marknadsför din webbplats

Tack vare sociala medier och lättanvända e-handelssajter är det lättare än någonsin att marknadsföra din webbplats. Tänk på dessa knep så kommer ditt företag att tacka dig.

Och för mer bra innehåll, glöm inte att registrera dig för ditt gratis artikelstadskonto!