5 tips för online -datingprofil för att vinna damerna över

5 tips för online -datingprofil för att vinna damerna över

13 September 2017 0 Von admin

5 tips för online -datingprofil för att vinna damerna över

Oavsett om du är ny i världen av nätdejting eller om du har varit med i spelet ett tag är det svårt att skapa en profil.

Hur förklarar du vad du letar efter utan att använda klyschor? Ska du vara dig själv eller spela det coolt med några suave pickup -linjer?

Och ska du verkligen nämna att dina vänner säger att du ser ut som George Clooney?

Oroa dig inte. Vi kommer att täcka allt det och mer. Här är fem online dating profil tips garanterat att vinna damerna.

5 Online Dating Profil Tips

1. Säg bara nej till Selfies

Det är sant att selfies är en stor del av vår kultur. Och på Facebook och Instagram är selfies bra.

Men inte på din dejtingprofil.

Du behöver inte springa till en studio för professionella fotografier, men du vill visa att du bryr dig tillräckligt för att få ett bra foto.

Be en vän att ta några bilder av dig, både närbild och helkropp. Ett annat tips: Det borde bara vara du på fotot. Spara bilderna på din hund eller bästa vän för en annan gång.

2. 70% om dig, 30% om henne

Vi uppfann inte dessa siffror. Studier visar att profiler som använder detta förhållande få mest respons på dejtingsajter online.

Fånga hennes blick med en intressant öppning, kanske en spännande resesaga eller en rolig anekdot. Ge henne en inblick i din personlighet och berätta för henne att hon vill läsa mer.

Nämn sedan ditt yrke och lite om ditt dagliga liv. Fokusera på aspekter av ditt arbete och din livsstil som du verkligen tycker om, och spela upp dem. Ju mer positiva känslor du kan väcka, desto bättre.

Slutligen, beskriv din idealiska kvinna. Var ärlig och specifik, och var inte rädd för att sätta ribban högt. Kvinnor gillar självförtroende.

3. Var ärlig, men inte för ärlig

Du vill vara ärlig på din profil, men det finns sådant som för mycket ärlighet.

Om du känner att du behöver nämna att du är skild eller separerad, fortsätt. De flesta kvinnor kommer att uppskatta att veta det på förhand.

Men undvik att använda sorgliga ord som “ensam”, “desperat” eller “ensam”. Även om det kan vara sant, kommer det att förringa de mer attraktiva delarna av din profil.

Vad händer om du saknar självförtroendeavdelningen? Anmäl dig till en kurs som Social attraktion för att hjälpa dig att känna dig tryggare hos damerna.

4. Använd korrekt engelska

Du får bara en chans att göra ett första intryck, så se till att din profil är stavningskontrollerad och felfri.

Hoppa över slang, uttryckssymboler och förkortningar. Dessa är bra för sociala medier och textmeddelanden, men på din profil vill du framstå som en intelligent, utbildad vuxen.

På den noten, undvik omgångar som “baby” eller “docka”. Det kan ha fungerat för Humphrey Bogart, men moderna kvinnor är inte chauvinismens största fans.

5. Gör inte en checklista

Slutligen, kom ihåg att du letar efter en verklig, levande människa.

Om du listar varje kvalitet du vill, kommer kvinnor som läser din profil att känna att de deltar i en boskapstävling istället för att leta efter ett datum.

Kvinnor vill veta om dig, inte femtio saker du letar efter hos en kompis (se 70/30 -regeln). Så berätta för henne om dig själv och låt henne avgöra om ni två är en bra match.

Slutgiltiga tankar

Att skapa en stark dejtingprofil är utmanande, men det är genomförbart.

Med dessa tips för online -datingprofil är du redo att logga in och skapa en profil som kommer att vinna damerna.

Var noga med att kolla in våra senaste relationsinlägg för mer användbara dejtingråd.