Berätta en historia för åldrarna: Hur du håller en reseblogg medan du är i Turkiet

Berätta en historia för åldrarna: Hur du håller en reseblogg medan du är i Turkiet

4 Mai 2020 0 Von admin

Berätta en historia för åldrarna: Hur du håller en reseblogg medan du är i Turkiet

Visste du att 51,9 miljoner människor besökte Turkiet 2019 och slog föregående års rekord med 13,7 procent?

Det är sant, och med god anledning! Turkiet är en fantastisk plats att besöka, och att hålla en blogg medan du är där är ett bra sätt att dela dina erfarenheter med dem hemma. Inte bara det, men du kommer att kunna se tillbaka på det om många år och komma ihåg din tid där.

Läs vidare för några tips om hur du håller en reseblogg i Turkiet!

Ha en tilldelad bloggtid

Det första steget för att hålla en reseblogg i Turkiet är att ha en viss tid avsatt för att lägga upp. Detta kommer att hindra dig från att skjuta upp att skriva blogginlägg och hålla dig ansvarig för att ladda upp konsekvent.

Den här tiden behöver inte vara varje dag- i själva verket borde två eller tre inlägg i veckan vara tillräckliga. Välj vilka veckodagar du vill ladda upp och håll fast vid det!

Skriv på din telefon

Med detta sagt kan tiden du tilldelar att skriva blogginlägg helt enkelt vara när du är på kollektivtrafik. Det finns inget bättre att göra när du sitter på en buss eller ett tåg, så du kan lika gärna piska ut din smartphone och börja prata om dina dagliga upplevelser och de häftiga saker du har sett.

Detta kommer inte bara att göra det enkelt att blogga- du behöver inte ens ta uppmärksamhet från dina resor!- det kommer också att se till att det du skriver om är färskt i ditt sinne.

Ta bilder för att gå med inlägg

Människor hemma kommer att vilja uppleva det du ser snarare än att bara läsa en beskrivning av dem. Det är därför du vill lägga upp några bilder på coola saker som du ser med varje blogginlägg du gör.

Kolla upp https://madeinturkeytours.com/history/ för lite information om sightseeing i Turkiet. På de turer som erbjuds av den här webbplatsen får du se massor av fantastiska historiska platser och artefakter som är fotogena nog att ladda upp till din blogg.

Bo inte på ett vandrarhem

Många som reser utomlands väljer att bo på vandrarhem, särskilt när du ska någonstans som du inte talar språket. Dessa byggnader har många människor som bor i samma rum, vilket har fördelar men också har nackdelar.

En av de största nackdelarna med att bo på ett vandrarhem är att du kan bli distraherad från att skriva och ladda upp blogginlägg. Människor kommer att göra buller runt dig och göra det svårt för dig att fokusera. Hitta istället ett bed and breakfast som ligger inom din budget och stanna där.

Njut av en fantastisk resa

Om du vill skriva en reseblogg som sticker ut måste du ha en fantastisk resa. Gå till nya platser, prova intressanta saker och skäm dig inte från det okända. Turkiet är en plats fylld med unika kulturtraditioner, vänliga lokalbefolkningen och äkta och intressant mat. Var inte rädd för att prova nya saker!

Mer om hur du håller en reseblogg

Nu när du vet hur du håller en reseblogg på din resa till Turkiet, är det dags att lära sig mer skrivtips. Kolla in fliken “skrivning” på vår hemsida för mer information om hur du skriver bra och får din blogg att sticka ut online.