De fem mest inflytelserika San Diego -bloggarna

De fem mest inflytelserika San Diego -bloggarna

27 Juli 2017 0 Von admin

De fem mest inflytelserika San Diego -bloggarna

Att flytta till en ny stad har sina svårigheter. Alla som någonsin har flyttat kan intyga utmaningarna med att vänja sig vid en stads sätt att leva.

Lyckligtvis är detta den dag och ålder där det är lätt att lära sig om en ny stad online – direkt från lokalbefolkningen! Och San Diego -bloggare är inget undantag!

Det finns mycket mer till San Diego än underbara stränder och varmt väder. Nykomlingar kan njuta av det bästa denna stad på 1,3 miljoner har att erbjuda med de bästa lokala bloggare som finns!

Njuter av San Diego’s Tastiest med EJEats

Mat är en ganska stor del av vilken stad som helst. Det samlar ju människor och kan berätta mycket om en plats.

Det råder ingen brist på bra restauranger i San Diego. Och Erin Jackson från EJEats.com har tagit del av och skrivit om de bästa platserna för varje palett.

Hon skriver också artiklar om lokala evenemang, recept och resor. För att inte tala om, hon är inte blyg för att visa upp sina fantastiska fotografiska färdigheter.

Nya (och hungriga) San Diego -invånare kan hitta restaurangrecensioner och matidéer på EJEats.

Living Better & Sunnier with Love, Olia

Nykomlingar till San Diego tycker övergången till enklare när de har fått stöd från lokalbefolkningen.

Kärlek, Olia utstrålar som en av de bästa och kommande San Diego -bloggarna. Olia är själv expert på allt från kläder till hudvård och fitness till resor.

Olia tar också livsstilen till en helt ny nivå. Hon uppdaterar regelbundet sin förtjusande och genomarbetade blogg med motiverande innehåll. Läsare kan inte låta bli att älska sig själva lite mer.

Lokal sport vid San Diego Sports Domination

San Diego är en sportstad. Och lokala sportälskare litar på David Frerker för hans insikt i allt sport.

Oavsett om det handlar om lokal baseball, fotboll eller information om biljetter, har Frerker fans som täcker. Han har skrivit för den lokala sportscenen med sin blogg, San Diego Sports Domination, i några år nu.

Frerker kan San Diego -sporter. Han skriver om de lokala högskolans idrottslag och major league -lagen. För att inte tala om att han täcker Los Angeles Chargers OCH OS.

San Diego Sports Domination hjälper nya invånare att hålla sig uppdaterade med den lokala sportscenen.

SoCal Moms älskar MomSmack

MomSmacks Stefanie och Theresa är en matriarkalisk maktduo. De stiger också som San Diego -bloggare, och av goda skäl.

Stefanie och Theresa känner moderskapet från spädbarn till och med hela högskoleåren. Mellan dem båda har de 6 barn.

De hjälper familjer som är nya i området med idéer om dagsutflykter och saker att göra i San Diego idag. De har också en mängd receptidéer för middag, cocktails, tailgating och mycket mer!

Med sina insikter om moderskap, livsstil och allt däremellan känner sig mammor från San Diego aldrig ensamma.

The Lowdown on Music & Arts at San Diego: Dialed In

Det händer alltid något i San Diego. Oavsett om det går på en konstutställning, en konsert eller en festival, tröttnar San Diego -invånarna aldrig.

Sedan 2006 har Rosemary Bystrak varit San Diego röst i den lokala musik- och konstscenen. Med sin blogg, San Diego: Dialed In, kan lokalbefolkningen hitta musik- och konstevenemang för varje genre, när som helst på året.

Hon skriver inte bara om musik och konst. Hennes blogg innehåller biljetterbjudanden, showrecensioner samt en lista över arenor.

Bystraks passion är att ansluta San Diego -invånare till den lokala talangen.

Håll kontakten med San Diego -bloggare

Att lära känna och älska San Diego är enkelt genom att följa bloggarna för dem som känner det bäst. Dessa fem bästa bloggare känner San Diego bäst, och de kan hjälpa alla nya invånare att enkelt lära känna.

Känner du till andra bloggare från San Diego som borde ha gjort listan? Lämna en kommentar!