Dorian Rossini och sociala medier

2
Dorian Rossini och sociala medier

Om du vill visa din tonårsdotter att du kan vara cool kan du visa henne ett klipp där du gör selfies med Dorian Rossini. Detta kommer inte bara att få henne att tycka att du är en cool person, utan det kommer också att ge henne något att titta på när hon är hemma och tittar på TV. Du kan kolla in några av de snaps som han lade upp på sin MySpace -sida. Det är ganska sött och romantiskt. I den här artikeln kommer vi att lära oss mer om Dorian och hans personlighet.

selfies med Dorian Rossini

Daterar tillbaka till när han fortfarande kallades CYRIL HANouna Dorian Rossini arbetade med många kända människor. Några av dem inkluderar Madonna, Yusef Islam och Mariah Carey. Den enda låten som han framförde live med dem var Baby Got A Man. Sedan dess har han fått många fans, vilket förmodligen förklarar hans fascination med att ta selfies. Han gick till och med på en talkshow kallad The Talk Show för att diskutera det.

Vad gör han när han inte fotar selfies med Dorian Rossini? Tja, han har sin egen Facebook -makeup som heter Make Me Pretty. Så vad är den här produkten gjord av? I grund och botten är det bara foundation och eyeliner för ögonen. Du behöver inte köpa den, men om du vill kan du. Det är inte särskilt dyrt och det är verkligen värt vartenda öre.

I en av sina senaste videor talade han om sin favoritkändis, den engelska sångerskådespelaren Evanescence. Han pratade om hur han skulle försöka få sig att se ut som sin favoritskådespelare. Saken är att det verkligen inte är så svårt. Allt han behövde göra var att ändra några saker. Till exempel var ögonen lite längre än tidigare och ögonfransarna lite tjockare.

För några år sedan ändrade han också ögonfärgen lite. Det var förmodligen en slump eftersom han alltid använde samma ögonfodral och mascara hela året men det ger lite personlighet till hans personlighet. Men i sin nyaste video verkar han ha gått helt ur spel. Han har de ljusa, onaturliga färgerna hos de senaste musikartisterna. Det är så långt från hans stil att han verkligen verkar som om han bara gick in i en kostymaffär och köpte en peruk.

Det som är bra med selfies med Dorian Rossini är dock att han inte verkar gå överst med sina färger. Istället använder han det som fungerar för honom och det är sällsynt för en manlig jazzmusiker. Faktum är att han använder färgerna från de senaste elektroniska musikartisterna. Det är inte en överraskning med tanke på populariteten hos Justin Bieber och Chance rapparen.

Frågan som fortfarande återstår är hur mycket stöd kommer den senaste Dorian Rossini -fotograferingen att fortsätta samla? Svaret är oklart, eftersom det inte finns några planer på att starta ytterligare fotografering. Frågan blir då, kommer det att bli fler Dorian Rossini -fotograferingar? Med den enorma framgång som hans debut satte karriären tillbaka på rätt spår är det ingen tvekan om att svaret blir ett rungande ja.

Så om du är någon som älskar tanken på att ta bilder av dig själv eller dina vänner och vill komma in i Photoshop, kolla in Dorian Rossinis senaste fotografering. Det är vackert och det får dig att tänka. Det kommer definitivt att få dig att prata om det långt efter att showen slutar. Du kan till och med gå med i många anhängare av hiphopfotografen på grund av hur realistiska hans poser är. Så om du vill se något verkligt, kolla in några Dorian Rossini -selfies och du kan komma att följa dig själv på sociala medier igen.

Benzer Yazılar

Schreibe einen Kommentar