Famous on Insta: How to Become a Social Media Influencer

Famous on Insta: How to Become a Social Media Influencer

3 März 2019 0 Von admin

Famous on Insta: How to Become a Social Media Influencer

Alla gillar att bli omtyckta.

Speciellt på sociala medier. Bara på Instagram laddar vi upp 95 miljon foton per dag. Och vi vet alla hur fantastiskt det känns när vi ser att sådana gillar att strömma in.

Men vad händer om din Instagram -profil kan ge en mer påtaglig fördel?

Nämligen kontanter.

Det är mer realistiskt än du tror: en av de hetaste marknadsföringstaktikerna under de senaste åren är att använda influencers.

Om det låter som en ganska bra spelning för dig och du vill veta hur du blir en påverkare av sociala medier, läs vidare!

Vad ÄR Influencer Marketing?

Influencer -marknadsföring bygger på tanken att konsumenter litar mer på människor än de litar på företag.

I huvudsak, om Brand X visar en annons som säger hur bra de är, kan du vara skeptisk. Men om en av dina mest populära vänner pratar om hur mycket de älskar Brand X, är det mer troligt att du tror dem.

Företag vet detta, så de försöker kapitalisera. Varumärken kommer att hitta någon med en stor följd och betala dem för att marknadsföra sin produkt. Det är därför du ser Kylie Jenner prata om varumärkena för hennes smink så ofta – hon har betalat för.

Hur man blir en Social Media Influencer

Vill du gå in på det? Här är hur.

Hitta din nisch

Ingen är bara intresserad av bara en sak. De flesta av oss har en mängd olika saker vi brinner för.

Men när det gäller ditt sociala mediefoder har människor kort uppmärksamhet. Välj en sak och dyk in med laserfokus. Och se till att dina bilder ser bra ut.

Bygg din publik

När du väl har ställt in din nisch är det dags att hitta följare.

Börja med att följa människor i den nischen. Använd hashtags med stora följder. Om du har bråttom kan du använda en Instagram -bot – läs mer på espressotriplo.com.

Varumärken vill hitta användare med stort antal följare, så se till att du har någon att påverka.

Posta regelbundet

Internet är en ombytlig och glömsk plats. Ett ögonblick är alla galna om en bild på ett ägg. Nästa, alla är redan glömda.

Ett av de bästa sätten att behålla människors uppmärksamhet är att posta regelbundet. Fortsätt lägga upp kvalitetsinnehåll som folk vill engagera sig i – och glöm inte att engagera dig i kommentarerna.

Taggmärken

Vi skulle alla vilja att märken slår oss upp ur det blå för att ge oss sina pengar. Men det fungerar inte alltid så.

Ibland måste vi få deras uppmärksamhet själva.

Om du har ett varumärke eller en produkt du älskar, börja arbeta som volontärinfluencer. Gör regelbundna inlägg om produkten, märk märket när du gör det.

Med tillräckligt många inlägg och tillräckligt många följare kommer varumärket att märka det. Och ofta når de ut med ett formellt erbjudande.

Få inflytande

Nu när du vet hur du blir en påverkare av sociala medier, använd dessa tips! Ta tag i din smartphone och förvandla dessa inlägg och likes till dollar och cent.

För fler tips, kolla in det här inlägget om att skriva bra Instagram -bildtexter.