Hur man skriver bra Instagram -bildtexter: De fem bästa bildtexterna för varje typ av Instagram -inlägg

Hur man skriver bra Instagram -bildtexter: De fem bästa bildtexterna för varje typ av Instagram -inlägg

29 Januar 2019 0 Von admin

Hur man skriver bra Instagram -bildtexter: De fem bästa bildtexterna för varje typ av Instagram -inlägg

Visste du att Instagram som plattform för sociala medier ökar? Det nådde trots allt ungefär 1 miljard aktiva användare tillbaka i juni 2018. Det förväntas bara växa härifrån, med 2019 vilket ger den amerikanska användarbasen till 111 miljoner.

Detta gör Instagram till en av de bästa plattformarna för varumärkesbyggande och förbättrade relationer med kunder. Som sagt, du kommer inte någonstans utan de perfekta inläggen och bildtexterna.

Om du vill få det bästa Instagram -inlägget där ute behöver du bra Instagram -bildtexter. Du kan också använda dessa tips på sociala medier för att få fler följare.

Är du redo att lära dig de bästa bildtexterna på Instagram? Läs vidare för att ta reda på vad de är.

1. Roliga bildtexter

Har du svårt att skriva något kvickt? När du skriver en Insta -bildtext kan du alltid använda humor som ett sätt att marknadsföra dina inlägg. Vissa människor kan stöna vid tanken på ordspel, men det är ofta effektivt.

Kom alltid ihåg att försöka göra något relaterat. Du kan till exempel använda den här texten: “Jag behöver en sex månaders semester två gånger om året.” Det hjälper dig att vädja till människor som känner till arbetslivets svårigheter.

2. Smarta bildtexter

Wittiness är inte begränsat till skämt. Du kan göra relaterade bildtexter med enbart vitt. Till exempel, om din följarbas huvudsakligen är kontorsarbetare, kan en kvick linje som denna få dem att skratta: “Det finns kanske ingen ursäkt för latskap, men jag letar fortfarande.”

3. Savage Captions

Den här typen av bildtexter kan vara motiverande. Det kan tillgodose alla typer av publik, även när du är köper Instagram likes. Många människor gillar att läsa vilde enlinjer som får dem att känna sig mer bemyndigade.

Det betyder att en bildtext som “Var lite mer du och mycket mindre som dem” kan bli inspirerande för människor. Det främjar individualitet som många människor saknar. På så sätt engagerar din publik dina inlägg mer.

4. Song Lyrics Captions

Många människor älskar sångtexter. Beroende på din måldemografi kan du sätta valfri låtrad som bildtexten för dina Instagram -inlägg. Om din publik lutar mer på den mogna sidan, kanske en rad från The Beatles kan göra susen.

5. Hashtagtexter

Håll det kort och gott när du skriver dina bildtexter. Men det är alltid viktigt att placera hashtags när du kan. Du kan använda hashtags som din bildtext oavsett vilken typ av inlägg du har.

Se till att du placerar hashtags på ett sätt som inte gör att ditt inlägg ser rörigt ut. Ett bra sätt att göra detta är att använda radbrytningar för att begrava dem under huvudtexten. Det är rent men det låter dig fortfarande bli hittad.

Få bra Instagram -bildtexter idag!

Det finns många sätt för dig att göra bildtexter för Instagram. Beroende på vilken typ av profil du hanterar kan du välja vilken bildtext som helst från dessa fem kategorier. Du är inte begränsad till en, så mixa och matcha för att göra bra Instagram -bildtexter.

Vill du tjäna pengar med din modeblogg på Instagram? Läs det här inlägget och lär dig några tips som kan hjälpa dig att hitta rätt nisch att tjäna på, samt rätt inställning för att få den att växa.