Instagram Influencer Training: Hur man tjänar pengar med din modeblogg på Instagram

Instagram Influencer Training: Hur man tjänar pengar med din modeblogg på Instagram

14 Januar 2019 0 Von admin

Instagram Influencer Training: Hur man tjänar pengar med din modeblogg på Instagram

Drömmer du om en karriär som ger dig den frihet du önskar och den inkomst du behöver för att stödja din livsstil?

Förtjänstkraften hos någon med 100 000 följare kan vara uppåt $ 5000 per inlägg.

Med tanke på det kan det vara svårt att bygga sig upp till så många följare, särskilt i det konkurrenskraftiga modebloggarutrymmet.

Det är dock fortfarande möjligt att skapa en framgångsrik modeplattform på Instagram för spirande influencers med rätt tankesätt och strategi.

Det är viktigt att notera att det kommer att ta tid och engagemang att bli en populär Instagram-påverkare, men med tiden bör du kunna få tillräckligt med inkomst för att överväga att göra det på heltid.

Dessutom behöver inte innehåll och inlägg för Instagram vara tömt eller alltför tidskrävande med moderna tillgängliga internetverktyg.

Läs vidare för att lära dig hur du börjar bygga din Instagram -plattform och modeblogg och tjäna pengar medan du lever ditt bästa liv.

Hur man blir en Instagram Influencer i mode

Det är en vanlig missuppfattning att påverkare inte behöver arbeta hårt på sitt jobb.

Men i själva verket arbetar de hårt, bara på ett annat sätt än de flesta andra karriärer.

En viktig skillnad i den typ av arbete som påverkare gör är att majoriteten av människor inte kommer att förstå vad som går in i det. De har också större frihet i vad, när och hur de fungerar om det är deras spelning på heltid.

Här är några tips att tänka på när du startar en modeblogg och Instagram -sida för din livsstil.

Hitta rätt nisch

Även inom modenischen är det viktigt att bli så smal som möjligt först. Detta beror på att du måste annorlunda än vad som redan finns där ute om du vill få följare.

Försök att tänka på andra passioner och intressen du kan ha, och hur dessa kan användas för att begränsa ditt expertområde.

Den mest hängivna publiken tenderar att vara en som relaterar till dig på mer sätt än bara en.

Så, om du älskar mode och hållbarhet, försök att fokusera på båda på din plattform. Om du älskar att prata om nya trender och varumärken kan du skriva ett inlägg om de senaste förändringarna i mode, till exempel herrkläder som börjar efter februari 2019.

Gör forskningen

Snåla aldrig med forskning när det gäller vad du ska lägga upp, hur ofta och vilka verktyg du kan använda.

Bloggvärlden, på Instagram och annars, förändras ständigt och blir mer konkurrenskraftig, så det är viktigt att hänga med.

Behandla det som ett företag

En plattform på sociala medier som genererar en del eller hela din inkomst är ett företag. Visa den disciplin, arbete och engagemang du skulle göra med alla andra företag du kan starta.

Curate Instagram -innehåll

Det är viktigt att du lämnar ut innehåll baserat på din publik. Oavsett hur mycket du älskar ett objekt eller en produkt, försök att tänka på slutanvändaren framför allt, förutom den allmänna asketiken på din sida.

Överväg att använda Influencer Marketing Platforms

Om du kämpar för att hitta partnerskap först, tänk på att gå med onlineplattformar dedikerad till att hjälpa influencers att få kontakt med varumärken, särskilt när du precis har börjat.

Använd Instagram för att annonsera blogginnehåll

En webbplats med skrivet innehåll är det perfekta paret för en Instagram -sida full av visuellt tilltalande innehåll.

Det bästa sättet att använda båda är att lägga ut relevant innehåll till båda och att använda sociala medier för att generera mer trafik till din webbplats, där du kan tjäna pengar på affiliate -marknadsföring, annonser och produkter.

Bli Insta-känd inom mode

Att gå med i leden som en Instagram -påverkare behöver inte vara en ansträngande upplevelse.

Om du brinner för det du lägger upp och skriver om och behåller ett autentiskt förhållningssätt kommer människorna.

Det är också en bra idé att alltid göra research, arbeta hårt och använda verktyg till din fördel när du fortsätter bloggresan.

För mer information om att bli modebloggare, kolla in vår senaste artikel om hur man lyckas som bloggare i denna nisch.