Möt Weedtubers som får betalt för att ta upp

Möt Weedtubers som får betalt för att ta upp

28 August 2017 0 Von admin

Möt Weedtubers som får betalt för att ta upp

Det är fascinerande hur många som lever av att lägga upp videor på YouTube.

Handledning, familjesemester, produktrecensioner och andra löjliga upptåg göra människor rika över en natt.

Men har du hört talas om weedtubers?

Det här är människor som får betalt för att röka marijuana och publicera det på internet.

Det är rätt – att få betalt för att bli bakad.

Läs vidare för att lära dig om några av de mest kända ogräsrörarna som finns.

Joel Hradecky: King of Weedtubers

Joel Hradecky, som anses vara gräsrörens kung, har över 1,2 miljoner följare, vilket han samlat på bara 4 korta år.

Hans YouTube -kanal CustomGrow420 visar en mängd olika videor, inklusive honom som försöker röka ett gram THC -olja. Den här videon fick över 1,3 miljoner visningar.

Vilket är nästan lika mycket som de 1,5 miljoner som såg Hradeckys sju minuter långa hosta efter hans försök. Verkar som att Hradeckys framgångar delvis trivs på psykologisk idé att människor tycker om att se andra människor lida.

Men den här cannabis -kungen tar inte bara fart och får tittarna att skratta (eller håna) för kärleken till underhållning. Tusentals fans vänder sig faktiskt till Hradecky för rekommendationer om bongar, cannabissträngar och andra tillbehör.

Josh Young

Om du huvudsakligen letar efter råd och information om rökning av ogräs, de olika sätten att röka det, eller ogräs priser, Young är din man.

På sin YouTube -kanal StrainCentral röker Young marijuana var som helst 3-10 gånger om dagen, precis vid sidan av sina tittare.

Young tror att hans fans ibland bara “letar efter en rökare”.

På liknande sätt som andra ogräsgubbar som Hradecky, publicerar Young också videor som visar försök att röka stora mängder THC på kort tid och de skrämmande effekterna.

Med över 373 000 prenumeranter gör Young klart en riktigt bra rökvän!

Coral Reefer

Att vara en weedtuber är inte bara för pojkarna. Oroa dig inte damer, du kan också vara känd för att ha rökt ogräs på YouTube!

Titta bara på Coral Reefer. Om du letar efter en interaktiv weedtube -upplevelse är Coral Reefer din tjej.

Coral Reefer är värd för en liveshow varje söndag som kallas “Stoney Sunday Live” där hon svarar på ogräsrelaterade frågor från tittare och fans. Coral brinner mycket för cannabis och dess många fördelar.

Besök hennes kanal så får du se henne delta i marijuana -evenemang och dela information om vad som händer i cannabisnyheter.

Jane Dro

En annan weedtuber som representerar de kvinnliga marijuanaälskarna där ute är Jane Dro.

Om du önskar en mer pedagogisk upplevelse när det gäller cannabis, är Dro ett kraftpaket för information. Dro berättar tittarna om hur man odlar marijuana och erbjuder tips, samt en inblick i hennes eget växerum.

Kolla in Dros kanal för djupgående videor och produktrecensioner för ivriga och seriösa cannabisanvändare. Du kan till och med upptäcka nästa stjärna för att röka marijuana på vår lista när du tittar på Dros kanal – dessa två dyker ofta upp i varandras videor.

Soundrone

Du kan inte ha en bra rökning utan några goda munchies. Soundrone handlar om att packa upp och granska produkter – och inte bara cannabisrelaterade föremål.

Om du besöker den här finurliga karaktärskanalen får du chansen att se godis, dryck och snacks. En perfekt komplimang till din högsta.

Hans recensioner avbryts så ofta genom att han tar en träff från en bong eller trubbig. Soundrone måste göra något rätt eftersom han inte bara är en framgångsrik weedtuber, han är också en entreprenör.

Soundrone har sin egen hampavecklinje känd som Bee Lasso.

Är du YouTubes nästa stora stjärna?

Det är svårt att inte motiveras av dessa weedtuber -stjärnor. De får betalt för att göra det de älskar – det är väl den stora amerikanska drömmen?

Kanske är din nuvarande hobby något som världen vill se. Kanske blir du en berömd bloggare som blev YouTube -stjärna.

En del av stjärnans berömmelse kommer från allmänhetens fascination av cannabis. Vill du lära dig mer om detta läkemedel och dess växande popularitet?

Kolla in vår blogg.