Topp 10 Vape -modeller att följa på Instagram

Topp 10 Vape -modeller att följa på Instagram

18 Juli 2019 0 Von admin

Topp 10 Vape -modeller att följa på Instagram

Vill du veta de 10 bästa vape -modellerna på Instagram?

Vape -modeller får vapekulturen att fräsa. De är entreprenörer och talanger på Instagram och andra sociala medier som alla som älskar vaping vill bli och följa.

Dessa snygga tjejer marknadsför vape -märken. Oavsett om det är deras eget varumärke eller om de arbetar för dina favorit vape -butiker och vape -leverantörer.

Om du älskar vaping, här är de tio bästa vape -modellerna du vill följa. Men innan du gör det, kolla in denna ultimata vape -butik.

Topp tio: Vaping -modeller att följa på Instagram

Här är de bästa vapemodellerna att följa på Instagram. De har alla sin egen stil och tusentals och några, miljoner följare.

Låt oss röka!

1. @pandorablue

Från Orlando, Floria, Pandorablue är vapningens drottning med 1,6 miljoner följare. Hon marknadsför en mängd olika vapesaftar du kommer att älska och skapar en cool gemenskapsmiljö i sina Instagram -inlägg.

Denna rykande heta modell får uppmärksamhet. Hon är den nuvarande toppmodellen vaper på Instagram och den hetaste promotorn.

2. @misaliaa

Misaliaa är en vacker och begåvad vapemodell från Malaysia. Hon är ganska ung och har många knep hon utför för sina Instagram -följare.

Det som är viktigt för henne är kvalitet. Hennes innehåll om föreställningen. Med 232 000 följare vet hon hur man får saker gjorda.

Hennes anhängare känner igen hennes ansträngningar att göra en enastående show. De vet att hon arbetar hårt för att få allt att hända.

Hennes videoklipp visar dig att du inte behöver förstklassiga videoredigeringsförmågor för att skapa en iögonfallande video. Det viktigaste är talang, som hon uppenbarligen har. Hennes anhängare kan berätta att hon arbetar hårt för sitt samhälle.

3. @dos.of.farrah

Farrah liknar flickan bredvid. Hon har ett hälsosamt utseende som hon visar på sin Instagram -sida. Även om hon ser blygsam och ödmjuk ut, är denna vape -promotor en av de mest populära modellerna inom vapingkultur.

På dosen Farrah Instagram -sida kommer du att läsa dagliga inlägg och hon har mycket sponsrat innehåll och annonser. Hon har också bra giveaways då och då.

Hon vet hur man säljer vapingprodukter. Denna fantastiska modell använder kvalitetsfotografier tagna både inomhus och utomhus. De verkar få uppmärksamhet från vaping -gemenskapen.

Med sin skönhet, kreativa bilder och gratis saker är det inte förvånande att hon har byggt en Instagram -gemenskap med 230 000 följare.

4. @justpeachyy

Just peachyy är definitivt inte tjejen bredvid. Hennes piercingar, tatueringar och vaping -handling är hennes signatur. Justpeachyy, även kallad Hannah, har publicerat tusentals Instagram -inlägg.

Hennes bad-girl-vibe uppmärksammas av 120 000 följare. Hon är dålig, smart och en bra promotor. Olika märken som innehåller juicer och mods sponsrar hennes inlägg. Hennes fotografier rockar.

Och även om hon har en dålig tjejinställning, hindrar det henne inte från att tacka sina följare med allt beröm de ger henne. Hon är också bra på att svara på frågor om innehåll.

5. @wannatashaa

Natasha är den ultimata vape trickster. Och en vapemodell som har den talang många följare vill ha. Titta bara på hennes Instagram -inlägg. De är packade med gränslösa vape -tricks.

Hur Natasha presterar får sina tittare att undra. Kan den här tjejen vara verklig eller använder hon datorgenererade bildtekniska effekter?

Natasha arbetar hårt med att fokusera sina inlägg på sin prestationstalang som hon visar sina 107 000 Instagram -följare. Och slösa inte tid på att försöka vara alltför provocerande eftersom hon inte behöver.

Detta är en av anledningarna till att hon har fått erkännande och respekt från vaper influencers som spelar roll.

6. @priscillacrystalg

När det gäller sexighet för att främja vaping har den här modellen det. Priscillacrystalg tvingar 89,7 000 följare att komma in i vapingkulturen på ett otal sätt. Hennes bilder ryker på alla sätt.

En sak är säker: hon vet hur man är en effektiv promotor. Även om hon är sexig, kombinerar hon också god smak med förförelse medan hon säljer sina juicer och mods i de hetaste kläderna.

Hennes bilder visar en mängd olika juice -smaker medan hon vapes tvingande 89,7 000 följare att märka.

Titta bara på hennes Instagram -sida så ser du tusentals likes och ett kommentarsfält som alltid får rikliga komplimanger och spännande frågor.

7. @vaping.rose

En filippinsk vapemodell, Elyssa Rose (vaping.rose) får sin 71,1 tusen följares tillfredsställelse genom att marknadsföra vapeprodukter som hon tycker om. Hennes bilder är mångsidiga och komponerade. De är inte så provocerande, men hon tillfredsställer säkert sin publik.

Hon informerar sina följare om aktuella rabatter, introducerar nya vapejuicer och låter dem veta om de senaste händelserna. Oavsett om det är med hennes coola foton eller innehåll, kommer hon säkert att engagera sig.

Hennes följare får inte bara chansen att njuta av foton, men de får också lära sig om rabatter, nya vapesaftar och kommande evenemang. Denna vackra vapemodell vet hur man marknadsför och underhåller.

8. @valerie.w33

En annan välkänd trickster, Valerie imponerar på 32,9 000 följare för varje inlägg. Denna vape -artist och promotor tar världen med vaping -förmågor till nästa nivå.

Hon får sina hängivna följare att vilja mer och undrar vad hennes nästa knep kommer att bli. Annat än knep behandlar Valerie sina fans med giveaways ibland och skriver produktrecensioner.

Hon är en respekterad och beundrad vapemodell för blivande vapers. Hennes kommentarsektion är ofta fylld med fina komplimanger om hennes färdigheter.

9. @ohmmywattsup

Ohmmywgattsup aka Chrystianna är föremål för kärlek för 31,23k dedikerade följare. Hon leder en ny generation av vapers med tricks och talang. Med henne i närheten vet du att vapingens framtid har stor potential.

Hon rör sig alltid med en mod vid sin sida. Denna modell publicerar innehåll konsekvent. På hennes Instagram -sida kommer du att upptäcka nya produkter och några killer vape trick -färdigheter.

10. @alliembers_

Alli Embers har en speciell talang som integrerar mat, vape och den naturliga miljön i sina foton. Hon fångar 19,1k Instagram -följares intresse när hon skriver ett nytt inlägg.

Denna vape -modell lägger ner sin tid på att marknadsföra olika produkter för mer än ett vape -företag. Hon är kreativ i sina fotopresentationer och har en känsla av stil som ibland innehåller bra knep.

Takeaway på de 10 bästa Vape -modellerna

Nu vet du de tio bästa vapemodellerna att följa på Instagram. Dessa vackra tjejer är den ultimata trickster, influencers och promotors när det gäller att sälja allt vape.

Vårt företag tillhandahåller engagerande innehåll om olika ämnen. Utforska vår webbplats för att läsa mer coola saker.