3 tips för att skapa en Kontakta oss -sida för småföretag

3 tips för att skapa en Kontakta oss -sida för småföretag

10 Juli 2020 0 Von admin

3 tips för att skapa en Kontakta oss -sida för småföretag

Det är enkelt att starta ett företag. Det svåra är att hålla ditt företag vid liv, särskilt i krisstider som just nu. En av de största anledningarna till att nya småföretag misslyckas är att de inte vet hur man gör få återkommande affärer från kunder.

En väldesignad, lättnavigerad kontaktsida för oss är avgörande för att locka kunder och ta tillbaka dem. Om du inte är den mest designkunniga och är orolig för att kommunicera med kunder, oroa dig inte. Här är tre användbara tips för att skapa ett litet företag kontakta oss sida.

1. Få internationell uppmärksamhet

Om du skriver, säljer internationellt eller gör annat interkontinentalt arbete, kan det vara svårt att kontakta oss på sidor. Om du är baserad i USA kan en kanadensisk uppringare stängas av från ditt företag om de inte har ett sätt att ringa dig utan att behöva debitera långdistansavgifter.

Lyckligtvis eliminerar virtuella samtalstjänster detta problem. Det är enkelt att få ett kanadensiskt telefonnummer och andra internationella nummer. Om du tar en stund att lägga till den här funktionen i listan över e -postmeddelanden och telefonnummer på din webbplats kan du expandera ditt företag till andra länder.

2. Gör din kontaktsida tillgänglig för alla

En vanligt förbisedd aspekt av att skapa en kontakt oss -sida är att inte alla klienter har samma fysiska förmåga att se, läsa och bearbeta information.

Tillgänglighetsfunktionerna du känner till från datorns inställningar kan bara göra så mycket och lämnar blinda och synskadade datoranvändare, personer med känslighet för ljusa och kolliderande färger och andra i en svår position. Bilder utan alternativ text är omöjliga att analysera med skärmläsare, och vissa teckensnitt är förvirrande för dyslektiker och andra.

Handikappade måste använda tjänster som dina lika mycket som alla andra, men när webbplatser är svåra att läsa tvingas de att gå någon annanstans för att hitta information, varor och tjänster. Följ riktlinjer för tillgänglighet och att använda en mall är ett bra sätt att se till att alla kan komma i kontakt utan problem.

3. Tänk Professional Design

Att slå ihop en kontakta oss -sida kan tyckas vara enkelt. Det är trots allt bara din företagsbyggnadsadress, ett mejl och telefonnummer och kanske ett inbäddat kontaktformulär. Du kan göra en på fem minuter, eller hur?

Visst, det kan du, men en kontakta oss -sida som ser ut som en mellanstadieskolan gjorde det i Microsoft Word kommer inte att få ut det mesta av din kontakta oss -sida. Om du inte har designerfarenhet är det en bra idé att investera i att anlita en webbdesigner för att utföra arbetet.

Estetik är viktigare än du tror, ​​och en snygg och professionell kontakta oss -sida ger kunderna förtroende för ditt företag.

Förbättra affärer med marknadsföringsartiklar och råd

Nu när du har läst dessa tre bra tips för att skapa en kontakta oss -sida kan du förbättra din webbplats och dra in fler affärer. När du har fulländat din kontakta oss -sida, ta en titt på våra andra artiklar för att fortsätta förbättra din webbplats och andra aspekter av ditt företag.

I dessa magra tider är det viktigt att hoppa på alla affärsmöjligheter du kan. Tur för dig, vi har alla affärsnyheter som är viktiga just nu. Börja läsa och komma på toppen av ditt spel.