4 av de bästa WordPress -underhållstjänsterna du borde använda

4 av de bästa WordPress -underhållstjänsterna du borde använda

21 August 2019 0 Von admin

4 av de bästa WordPress -underhållstjänsterna du borde använda

Det häpnadsväckande faktum är det 34,5% av alla webbplatser använda WordPress. WordPress är ett open-source bloggpublicerings- och innehållshanteringssystem baserat på PHP och MySQL. Marknadsandelen har ökat från år till år sedan 2011 och visar inga tecken på att sakta ner snart.

Vad gör WordPress så populärt? Till att börja med är det så enkelt att komma igång med WordPress. Alla tycker att WordPress är enkelt att anpassa efter sina behov.

Med alla menar vi från personliga bloggare, innehållsförfattare, författare och företag som behöver en e-handelsplattform.

När ditt företag – och din WordPress -webbplats – växer kan du upptäcka att du behöver WordPress -underhållstjänster för att förbättra ditt spel.

Din webbplats måste vara snabb, effektiv och prestationsinriktad för att besökare ska kunna stanna när de kommer. För att hålla din webbplats SEO-vänlig måste du göra en viss mängd underhåll. Låt oss inse det, de flesta av oss föredrar att göra andra saker.

I teorin kan du göra underhållet själv. Att säga att du borde lägga ut så att du kan fokusera på din kärnverksamhet för att ligga i framkant gäller även här. Låt oss titta på vad WordPress -underhållstjänster innebär och granska vilka du ska använda.

Vad är WordPress -underhållstjänster?

WordPress-underhåll täcker alla back-office-jobb som du förmodligen struntar i. Såsom säkerhet, underhåll, snabbkorrigeringar för teman, snabbkorrigeringar för plugin, hastighetsoptimering och konverteringsoptimering.

Lite mer komplexa tjänster skulle inkludera en proaktiv kärna, tema- och plugin -uppdateringar, säkerhetskopior utanför webbplatsen och vanliga säkerhetsskanningar. Andra objekt som att säkerhetskopiera hela din webbplats eller databas i realtid eller veckovis skadlig kod kan också tilltala dig.

Det finns många bra WordPress-underhållstjänster att välja mellan, så vi har sammanställt en whistle-stop-granskning av fyra av dem:

WP Curve

Med nuvarande aktiva kunder på cirka 1 000, WP Curve är ett av de större underhållstjänsteföretagen vars robusta supportteam tillhandahåller internationell service.

De erbjuder kunderna ett obegränsat antal små WordPress -fixar dygnet runt och inom 24 timmar. Termen “litet jobb” täcker alla WordPress -uppgifter som kan slutföras på 30 minuter eller mindre. Små jobb inkluderar webbplatsbackup, plugin -konfiguration och CSS -tweaks.

Deras omfattning av tjänster är ganska klar över vad deras standard 79 USD i månaden prenumeration täcker – och vad det inte gör. För deras professionella paket, som inkluderar proaktivt underhåll. månadskostnaden är USD 99. För det uppdateras din kärna, teman och plugins proaktivt och du får en säkerhetsgaranti, månatliga säkerhetsgenomsökningar och regelbundna säkerhetskopior.

WP Curve har också en VIP -tjänst som lovar att deras genomsnittliga svarstid kommer att halveras (till bara fyra timmar). Varje prenumeration gäller endast en webbplats. Om du har mer än en webbplats måste du teckna en prenumeration för varje.

WP Site Care

WP Site Care har ett rykte om tillförlitlighet. De säkerhetskopierar din webbplats i realtid och lagrar din datasäkerhet i Amazon Cloud.

Säkerhetsövervakning dygnet runt och proaktiva uppdateringar av din WordPress -webbplats är deras starka sida. Proaktiva uppdateringar är ett sätt att garantera att det inte kommer några kompatibilitetsproblem. Prenumeranter kan göra ett obegränsat antal supportförfrågningar till sin USA-baserade supportpersonal. Prenumeranter kan också göra ett obegränsat antal supportförfrågningar.

Kommunikation med WP Site Care sker direkt från din WordPress -instrumentpanel med deras fantastiska Walkie talkie verktyg, som delvis är ansvarig för deras ultrasnabba responstid på en timme. Kostnaden för denna tjänst är 79 USD per månad.

För 299 USD i månaden underhåller WP Site Care inte bara din webbplats utan de kommer också att försöka förbättra den. Förbättringar inkluderar hastighetsoptimering, förfining av din SEO på plats för att öka trafiken och en omfattande säkerhetsrevision. Denna plan innehåller också upp till fyra utvecklingsuppgifter per månad, övervakning av drifttid, e -handelsstöd och prioriterad åtkomst till supportteamet. Väl värt det, om du har råd.

OnlySecureWP

OnlySecureWP fokuserar främst på säkerhetsfrågor och delar upp sitt tjänsteerbjudande i två typer:

  1. Individer eller företagare med en webbplats; och
  2. Byråer som hanterar flera webbplatser.

Deras WordPress -underhåll täcker allt det vanliga som förväntas av andra underhållstjänstleverantörer, men deras specialitet är skydd mot hackare. Deras toppmodell. 24/7 plan. som inkluderar att tala med en levande person för support om det behövs, kostar 499 USD per år. Så, bra värde, om du vill hålla din webbplats säker!

WP -underhållare

WP -underhållare håller saker enkla. Det har bara ett paket tillgängligt, så alla deras kunder får hela utbudet av tjänster för 99 USD per månad.

Deras starka sida är att garantera värdleverantörer av hög kvalitet. Nya kunder kan få en webbplatsmigration gratis, så att de kan flytta sin webbplats till en WP Maintainer-föredragen värd.

WP Maintainer hanterar alla rutinmässiga underhållsuppgifter, inklusive alla WordPress-kärn-, tema- och plugin-uppdateringar, regelbundna säkerhetskopior från webbplatser och månatlig övervakning av skadlig kod.

Du kan köpa ytterligare utvecklartid i händelse av kompatibilitetsproblem med uppdateringar, till en kurs av 99 USD/timme. Kundsupport är viktigt, särskilt när du behöver det som mest!

Beslut beslut

Ditt val av vem du avtalar om att göra dina WordPress-underhållstjänster beror helt och hållet på om du är en individ som vill frigöra tid för kreativt innehållsskrivande, eller om du är en stor e-handelsplattform som inte har råd med någon stillestånd alls.

Ditt val är baserat på hur mycket du har råd med och vilka risker som upplevs för ditt företag om du inte har någon som gör ditt WordPress -underhåll åt dig.

Vi rekommenderar att du tittar på de underhållstjänstleverantörer som vi har granskat ovan och ser vilken som passar dig bäst. Föreställ dig vad du kan göra med den extra fritiden, med vetskapen om att någon kompetent fokuserar på de frågor som hjälper ditt företag att fungera smidigt.

För relaterade artiklar om digital marknadsföring och vilken fantastisk potential din webbplats faktiskt har, varför besöker du inte vår dedikerade digitala marknadsföringssida och läser dig bra?