Ändra webbhotell 2020 och använd dessa principer för att hitta en ny

Ändra webbhotell 2020 och använd dessa principer för att hitta en ny

26 Juli 2019 0 Von admin

Ändra webbhotellleverantörer 2020 och använd dessa 8 principer för att hitta en bättre

Det finns 1,7 miljarder webbplatser online just nu.

Det sätt på vilket dessa miljarder webbplatser sitter på internet är att de alla är värd på fysiska servrar som är fastkopplade till World Wide Web.

Om du läser den här artikeln visste du förmodligen det redan. När allt kommer omkring, förutsatt att du är en webbplatsägare, har du förmodligen behövt gå igenom stressen med att välja en webbhotell för att få din webbplats igång.

Medan vi förstår att du förmodligen inte vill gå igenom den stressen igen, tycker vi verkligen att du bör byta webbhotell (eller åtminstone överväga det) nästa år för att tjäna in pris- och prestandauppgraderingar.

I den här artikeln erbjuder vi några tips om hur du hittar den perfekta värden att byta till.

1. Gör en omdömesgenomsökning

Det finns många webbhotell som erbjuder sina tjänster online. Även om många av dem är bra och dedikerade till att ge bästa möjliga kundupplevelse, är det inte andra värdar.

Naturligtvis kommer inget dåligt webbhotell att annonsera på sin webbplats att de är dåliga. De kommer att lova dig månen och stjärnorna och i det ögonblick som ditt kreditkort debiteras kommer de att bränna dig.

För att undvika att bli förvirrad av din värdupplevelse, gör omdömesforskning på alla värdleverantörer som du funderar på innan du loggar på den prickade linjen. Människor online recensioner bör vara talande om vad du kan förvänta dig.

2. Titta på Prissättning

En av de främsta anledningarna till att människor byter webbhotell är att de vill tjäna pengar på bättre priser. Om du känner att du betalar för mycket för att ha din webbplats värd, kommer du att vilja göra besparingar högsta prioritet i din plan att byta.

Webbvärdspriser är inte så svårt att hitta. Gå bara till en värds hemsida och de bör ha sina priser marknadsförda på deras förstasida.

I själva verket är alla värdleverantörer som är luriga att låta dig veta hur mycket de tar betalt A) Ett bluffföretag eller B) Ett företag som är riktat till företagskunder.

3. Se upp för kampanjer

En av de absolut värsta delarna med att skaffa ett webbhotell är de betes-och-växel-prisscheman som de använder. Du vet vad vi pratar om.

En värd blinkar ett bra pris framför dig och sedan 12 månader senare när ditt konto förnyas automatiskt, stiger ditt pris på ett magiskt sätt med 400%.

För att se till att du inte blir överraskad av kampanjpriser, förstå hur mycket ditt webbhotell kommer att kosta när du ska förnya och handla baserat på det priset snarare än deras låga initiala kampanjpriser.

Vissa värdar har prislåsningsprogram som lovar att hålla priserna desamma. Om du kan hitta en sådan värd, hoppa på deras erbjudande.

4. Överväg uppgraderingsalternativ

Olika webbplatser har olika värdbehov. När din webbplats växer kan du mycket väl behöva uppgradera från en typ av webbhotell till ett annat.

Följaktligen är det ett stort plus att välja ett webbhotell som erbjuder värdplaner som du enkelt kan växa till.

I allmänhet kommer en bra värd att erbjuda delade, virtuella privata och privata webbhotellspaket.

Om din värd bara erbjuder delad värd kanske du vill tänka två gånger på att göra affärer med dem eftersom du kan stöta på problem om a servermigrering blir nödvändigt.

5. Tänk på kundservice

Mycket kan gå fel med din webbplats. Webbhotellets kundserviceteam kan antingen göra lösningen av dessa problem till en vind eller en mardröm.

Läs recensioner om ett webbhotels kundtjänstteam. Om du ser att deras grupp verkar bestå av ohjälpliga människor som löser problem och inte är inhemskt baserade, skulle du göra det bra om du undviker allt detta.

Ibland måste du betala en premie för ett webbhotell som erbjuder exceptionell kundsupport. Enligt vår uppfattning är den premien väl värd besväret.

6. Få hela historien på Obegränsad

Nästan varje webbhotell erbjuder obegränsad bandbredd, lagring, underdomäner, etc. Vad de inte säger till dig är dock att de förbehåller sig rätten att röra med din webbplats om de känner att du tar upp mer än din skäliga andel av Resurser.

Fråga vad ditt potentiella webbhotell har för policy om att dra full nytta av deras obegränsade tjänster. Om de berättar att de kommer att sakta ner din webbplats eller ta din webbplats offline om du skala för snabbt, gå vidare.

7. Gå alltid med en prövning

När du byter webbhotell kan du försöka byta till en värd som markerar de rutor som vi har diskuterat hittills och erbjuder en prövning. Alla webbhotell som inte är villiga att stå för sina tjänster genom att erbjuda en prov- eller pengarna-tillbaka-garanti försöker sannolikt ta dina pengar och springa ut genom dörren.

8. Fråga dig själv om det är värt att migrera

Det här inlägget är tänkt att locka dig att se vad dina alternativa värdalternativ är. Om du upptäcker att nya erbjudanden inte är så mycket bättre än vad du får med ditt nuvarande värdpaket, stanna där du är.

Det är ingen idé att genomgå stressen med en servermigration om du inte kommer att få något bra ut av dina ansträngningar.

Sammanfattning Vad du ska titta efter när du byter webbhotell

De flesta som byter webbhotell erbjuder bättre service till ett lägre pris. Om du kan dra nytta av dessa fördelar genom att byta, rekommenderar vi att du gör det!

Letar du efter fler uppskrivningar som kan hjälpa dig att lösa tekniska problem, förbättra ditt företag och mer? Om du är det, bläddra mer av innehållet som vi har presenterat på vår blogg nu!