Bli sponsrad för resor: Hur får man fantastiska sponsorer för din reseblogg

Bli sponsrad för resor: Hur får man fantastiska sponsorer för din reseblogg

16 Januar 2019 0 Von admin

Bli sponsrad för resor: Hur får man fantastiska sponsorer för din reseblogg

Du har alltid drömt om att bli en framgångsrik reseskribent.

Du älskar att kamma igenom Instagram och kolla in de mest lyxiga hotellen, vackra destinationerna och seriöst hisnande landskap och landmärken.

Det enda som står i vägen?

Din brist på kunskap om hur du får sponsrad att resa som bloggare och påverkare.

Oroa dig inte – det här inlägget är här för att hjälpa dig att lära dig hur du gör det. Läs vidare för att börja leva ditt drömliv.

Börja med märken du känner till

Om du vill lära dig hur du får varumärken att sponsra din Instagram eller blogg, är det bästa att börja med dem du känner.

Trots allt, ett kallt e -postmeddelande för ett företag vars produkter eller tjänster du använder som en del av din rutin kommer att låta mycket mer äkta än att kontakta ett företag du inte vet något om.

Kanske har du rest över hela världen med ett allvarligt hållbart bagage och vill ha din favoritväska och dess förmåga att stå emot elementen i ett inlägg.

Kontakta marknadsavdelningen, särskilt PR -chefen, för att ta reda på hur du gör det.

Nätverk på sociala medier

I din strävan att bli en reseinfluencer eller resefotograf som David Highbloomkommer du att spendera mycket av din tid på sociala medier.

Personligt nätverk är fortfarande viktigt, men sanningen är att det mesta av ditt nätverk kommer att äga rum på sociala medier.

Självklart, se till att du följer andra resebloggare, märken du älskar och populära hotell/orter (och till och med flygbolag!) Men gör dig också aktiv på populära reseh hashtags. När du laddar upp ett foto av dig själv, tagga de företag vars produkter du bär eller visar upp.

Du kan bli förvånad över hur många gratis resemöjligheter inom din nisch som kommer in när du etablerar dig på sociala medier.

Publicera på resesajter

När du försöker bli sponsrad för att resa måste du se till att de största spelarna och företagen i spelet vet vem du är.

Ja, att komma med innehåll för din egen blogg och dina sociala medieplattformar är otroligt viktigt.

Men du måste också göra vad du kan för att bli publicerad på vällästa resebloggar och webbplatser. Bli en bidragsgivare och inkludera länkar tillbaka till din egen blogg och sociala medier i ditt innehåll.

Detta gör det mycket lättare att ansluta till hotell som arbetar med bloggare och andra sponsringsmöjligheter.

Är du redo att bli sponsrad för resor?

Vi hoppas att det här inlägget har hjälpt dig att bättre förstå hur du blir sponsrad för att resa.

Oavsett om du ansluter dig till kraftfulla varumärken och andra påverkare på sociala medier, eller om du försöker skapa dig ett namn på resesidor, kom ihåg att saker kan ta tid.

Vår blogg är här för att hjälpa dig att lära dig att skriva intressant, informativt reseinnehåll – som får dig massor av resesponsorer i processen.

Fortsätt återkomma med oss ​​för mer tips, tricks och tips om hur du skriver, SEO och sociala medier.