De 3 enklaste lösningarna för hur man kan förbättra en webbplats

De 3 enklaste lösningarna för hur man kan förbättra en webbplats

14 Mai 2018 0 Von admin

De 3 enklaste lösningarna för hur man kan förbättra en webbplats

Inte för så länge sedan mobilegeddon svepte ansiktet på internet, och webbplatser som inte hängde med lämnades i mörkret. Varje dag upptäcker webbplatser behovet av att uppgradera, men att veta hur man förbättrar en webbplats kräver ofta en viss intensiv kodningskunskap.

Du har en webbplats och du vill stärka den lite, men du är ingen IT -expert. Så vad gör du? Tack och lov har vi fått alla svar! Så fortsätt läsa och vi kommer att ge dig några enkla idéer till förbättringar av webbplatsen, även din söta mormor skulle kunna göra.

Hur man förbättrar en webbplats

Säg tack

Att lägga in en enkel tacksida efter att en besökare har tagit något du erbjöd på din webbplats är ett bra sätt att hålla dem kvar. Dessa är enkla att ta fram och enkla att implementera, men de räcker långt för din kund.

Var snabb

En av de största anledningarna till att folk lämnar en webbplats är att det tar för lång tid att ladda. Besökare förväntar sig att sidorna laddas på mindre än två sekunder. Tre eller fler sekunder av väntan och de är därifrån!

Det finns många tekniska saker du kan göra för att minska sidans laddningstid, men vi har inte tid för det. Här är istället ett par saker du kan göra istället som inte kräver en doktorsexamen. i det

Fixa trasiga länkar

Kontrollera snabbt dina webbplatser och se om du har några trasiga länkar. Inte bara kan dessa bromsa din webbplats, utan besökare stängs enkelt av genom att se ett 404 -fel.

Stäng av oanvända plugins

Det finns många användbara plugins som hjälper till att förbättra din webbplats, men oanvända plugins som körs i bakgrunden kommer bara att bromsa hela processen. Titta på din lista med plugins och stäng av de som du vet att du inte använder.

Använd mer mellanslag

Så lockande som det kan vara att annonsera dina tjänster över hela din webbplats, men för mycket av det goda kan vara en dålig sak. Det kan kännas som att ha blanksteg på din webbplats är ett slöseri med potentiellt utrymme, men det håller dina besökare fokuserade.

Att använda mer blankyta är ett bra och enkelt sätt att förbättra din webbplats. En snabb avstängning av din webbplats och människor kommer att vara mycket mer engagerade i innehållet du vill att de ska se.

Outsourcing

I slutet av dagen är det enklaste sättet att få en webbplatsförbättring att få någon annan att göra det åt dig. Få en vän att göra det åt dig, anlita en lokal webbbyrå, eller gå internationellt och låt en svensk webbyra hantera det åt dig!

Webbplatsförbättring

Genom att genomföra dessa enkla förbättringar kommer du att ligga ett steg före konkurrenterna och ge din webbplats det extra lyft du letat efter.

Om du gillade dessa tips om hur du kan förbättra en webbplats, bör du kolla in vilka andra bra tips vi har för att förbättra ditt företag och få lokala leads för ditt företag.