En hälsosam webbplats: Sökordstrategitips för sjukvårds -SEO

En hälsosam webbplats: Sökordstrategitips för sjukvårds -SEO

22 Februar 2019 0 Von admin

En hälsosam webbplats: Sökordstrategitips för sjukvårds -SEO

Är du en vårdgivare som försöker hänga med i SEO?

Det kan vara svårt att förstå betydelsen av optimering som vårdgivare. När du väl har tagit dig igenom den medicinska skolans stränghet verkar det orättvist att behöva utbilda dig i digital marknadsföring.

Tyvärr för dig får SEO internetvärlden att gå runt och om du inte är insatt i det kan du enkelt hamna bakom din bättre förberedda tävling. Men det är aldrig för sent att lära sig.

I den här artikeln ska vi titta på SEO -sökordsstrategi; tips och tricks för att överleva i den digitala världen. Du behöver inte vara läkare för att få din SEO i toppform, men du måste vara flitig och hålla dig uppdaterad om trender när de förändras och förändras på en till synes vecka-till-vecka-basis.

Var inte rädd, det är bara SEO. Låt oss börja.

Varför SEO är viktigt för dig

Låt oss först tala om vikten av SEO för din praktiks webbplats. Det brukade vara att du bara skulle gå till närmaste vårdgivare när något kändes fel. Antingen har du en familjläkare eller så går du till walk-in. Det är allt förändrat.

Nu, när sjukdomen slår till, är det första någon kommer att göra att hoppa på Google och söka efter vad deras symtom betyder. När webb -MD har övertygat dem om att de kommer att dö om de inte träffar en läkare, kommer de att googla sjukvårdspersonal nära dem.

Om du har publicerat dig i en mindre stad där du bara är en av få vårdgivare kan du kanske lita mindre på din webbnärvaro. Om du är på en större plats betyder din webbnärvaro allt.

Tänk på vad vi pratade om tidigare. Den potentiella patienten kommer att Google vilka vårdgivare som finns nära dem. Det är här din webbplats SEO kommer in. Att veta vilka sökord som ska användas för att optimera din webbplats är det som tar patienten till dig istället för en annan leverantör.

SEO -sökordsstrategi för din praxis

Nyckelorden som du använder kommer att fungera som betet för de nya patienterna. Om du behandlar dessa potentiella patienter som kunder, inser du att SEO för ditt vårdkontor liknar SEO för alla andra typer av unga företag.

När någon använder en sökmotor för att ta reda på var de ska söka hjälp, kan de skriva in vad deras symptom är, deras plats och vad de letar efter att hitta. Du som vårdgivare måste överklaga dessa söktermer genom att svara på frågorna innan sökaren frågar dem.

Genom att använda sökord som talar om för Google var du befinner dig och vad din specialitet är, kommer du att höja sökrankningarna. Om du är kiropraktor i Denver och någon skriver “ryggsmärta Denver” i Google, vill du vara på den första sidan med resultat. Använd lämpliga sökord på alla dina målsidor för att uppfylla söktermerna.

Lokal SEO

Lokal SEO är ett relativt nytt koncept. Under de senaste åren, särskilt med ökningen och den fortsatta utvecklingen av smartphones, har vi sett fler människor använd lokaliserad sökning termer på sina telefoner för att utföra kartbaserade sökningar efter saker som finns nära dem.

Lokala SEO -sökord

För att optimera din lokala SEO måste du fokusera lika mycket på platsdelen som du gör på sökorden som tar in traditionella användare. Dina sökord bör innehålla din plats ner till korsningen, din kontaktinformation, dina timmar och vad du gör.

Dessa sökord bör alltid visas i din länktitel och metabeskrivningen för din länk. Metabeskrivningen är i huvudsak en gratis annons som Google ger dig att överklaga direkt till användaren på SERP.

Annan lokal SEO -hjälp

Att använda Google My Business hjälper dig att visas på kartbaserade sökningar. Fyll i alla obligatoriska fält med din information (företagsnamn, företagstyp, plats, etc.) och ditt företag kommer alltid att dyka upp när någon letar efter en vårdgivare med sin kartapp.

Att visas i lokala sökkataloger hjälper också din lokala SEO. Om du rankar högt på onlinegranskningsannonser kommer du att gå upp i SERP. Kataloger som Yelp går långt med att få in kunder, så försök att behålla ett bra betyg och marknadsföra dina positiva recensioner.

Innehållsskapande

Du kan verkligen växa din vårdverksamhet genom att skapa och länka till engagerande innehåll som rör hälsoområdet. Detta är ett bra sätt att använda relevanta sökord för att rita in framtida patienter. När de kommer till din blogg kan du be dem att boka ett möte på din praktik.

Bloggning fortsätter att vara ett av de bästa sätten att förbättra trafiken på alla webbplatser, inklusive hälsofokuserade. De låter dig visa din personlighet och etablera dig som en auktoritet inom de ämnen som du har expertis inom.

Undersök lämpliga sökord med en sökordsverktyg online kommer att hjälpa dig, särskilt i början när du fortfarande räknar ut saker. Sökordsverktyg låter dig veta det genomsnittliga antalet gånger som sökord söks och hur många andra webbplatser som använder dem på sina bloggar.

Det är bra att blanda in en hälsosam mängd buzzworthy sökord med några mer unika fraser. Ta in människor med ditt sökord och använd dem där användbar information i dina engagerande artiklar.

Du vill inte ha för vana att “överfyllda” dina artiklar med sökord. Det är fortfarande människor som läser dem, så du bör fokusera på att skriva kreativt och användbart innehåll.

Få fler patienter idag

Att få din webbplats i gott skick bör ha hög prioritet för din vårdpraxis. Om du hellre vill hålla dig borta från den digitala marknadsföringssidan, bör du anlita en professionell som tar hand om det åt dig.

Tänk alltid på att många patienter söker medicinsk hjälp online innan de kontaktar en vårdgivare. Att ha en bra sökordstrategi för din SEO är superviktigt, liksom att behärska platsbaserade sökningar och ha en innehållsdriven blogg.

När du ser fler och fler patienter komma in genom dina dörrar, kommer du att vara glad att du löste allt detta.

Registrera dig hos oss för hjälp med digital marknadsföring och skrivning eller besök vår blogg för fler artiklar om vikten av SEO.