Följer din advokatbyrå webbplats dessa fyra bästa metoder?

Följer din advokatbyrå webbplats dessa fyra bästa metoder?

17 September 2019 0 Von admin

Följer din advokatbyrå webbplats dessa fyra bästa metoder?

Din webbplats är ofta den allra första interaktionen som en potentiell kund har med ditt företag.

Som advokatbyrå vill du se till att din webbplatsdesign visar en känsla av auktoritet och professionalism. Naturligtvis vill du också se till att du rankas högt i sökmotorresultaten och att människor stannar på din webbplats så länge som möjligt.

De bästa metoderna för webbdesign kan få det att hända.

Läs vidare för att lära dig grunderna i vad som gör för överlägsen advokatbyrå webbdesign.

1. Hastighetsfrågor

Mer än 40% av konsumenterna säger att de kommer att klicka bort från en webbplats som tar mer än tre sekunder att ladda.

Det är därför en snabbt laddad webbplats är högst upp i våra lag webbdesign tips.

Vi föreslår att bildstorleken minskar, vilket möjliggör cachning av webbläsare och filkomprimering och att du använder ett nätverksdistributionsnät för att påskynda laddningstiden. Du kan också överväga att byta till en dedikerad webbserver om din webbplats nyligen har ökat mycket i trafik.

2. Mobilvänlighet är viktigt

Ungefär 2/3 av amerikaner säger att de använder mobila enheter för att komma online, och att de vanligtvis använder mobila enheter i stället för stationära datorer.

En av de viktigaste aspekterna av webbdesign för advokatbyråer är att se till att din webbplats är mobilvänlig.

Det innebär att knappar och teckensnitt blir stora, att bli av med popup-fönster och autoplay-funktioner och även överväga att skapa en helt mobil version av din webbplats.

3. Gör schemaläggning/fakturering enkel

Dina kunder vill inte slösa tid på att kamma igenom din webbplats och försöka ta reda på hur du betalar sina räkningar online eller hur du bokar ett samråd med ditt företag.

Din advokatbyrå webbdesign bör innehålla chatbots som fungerar som digitala kundservicerepresentanter. Dessa robotar kan hjälpa kunderna att veta vilka tjänster som ska bokas, vägleda dem genom betalningsprocessen online och till och med boka tid för dem.

Inkludera onlineformulär så att kunderna kan komma helt förberedda för dina möten och låta dem se din tillgänglighet på din webbplats.

4. Anlita professionella designtjänster

SEO -experter på GLM Designs förklara att advokater behöver en professionell, genomtänkt webbplats som skiljer dem från konkurrenterna och lockar nya kunder.

I de flesta fall är inte webbdesign för advokatbyråer något du har tid eller expertis att hantera på egen hand.

Anlita ett professionellt team som specialiserat sig på advokatbyråers webbplatser. På så sätt får du det bästa av två världar när det gäller din webbplats övergripande design och SEO -optimering.

Vad annat bör en stark advokatbyrå innehålla webbdesign?

Naturligtvis är dessa tips bara grunden för utmärkt advokatbyrå webbdesign.

Du måste också överväga hur du organiserar dina interna sidor och blogginlägg, var du ska placera dina sociala medieikoner och hur du guidar besökare genom din naturliga säljtratt.

Letar du efter fler tips och tricks om hur du överträffar dina konkurrenter och ökar konverteringarna?

Fortsätt checka in med vår blogg för att vara säker på att du är uppdaterad om alla de senaste trenderna för webbdesign.