Hur man gör en ansluten webbplats som kommer att ta med sex siffror

Hur man gör en ansluten webbplats som kommer att ta med sex siffror

14 November 2019 0 Von admin

Hur man gör en ansluten webbplats som kommer att ta med sex siffror

Affiliate marketing -webbplatser är en av de hetaste källorna till passiv sidoinkomst.

Naturligtvis vet du också hur man skapar en affiliate -webbplats.

Det är ingen liten uppgift, men det är lättare än vad många gör det till.

Är du redo att komma igång på en ny resa mot ekonomiskt oberoende? Om så är fallet, läs vidare så dyker vi direkt in och visar dig en plan för att skapa en affiliate -webbplats som lyser.

Bestäm dig för en nisch och en affärsmodell

Det finns massor av olika sätt att producera en affiliate marketing -webbplats som kan leda dig till en hög inkomst.

Det första steget är att välja en nisch.

Många väljer en nisch som resonerar med dem. Några praktiska med DIY kan gå till verktyg, en fitnessfanatiker kan granska dieter och träningsprogram.

De är beundransvärda, men den verkliga starten är i konsten att söka efter sökord och hitta en mikronisch. Du kan expandera senare, men genom att inrikta dig på en lågkonkurrenssektor med en hög volymnisch kan du få saker och ting att genomföras.

När du har nischen nere vill du titta på affärsmodellen du kommer att använda.

För program, e-böcker och informationsprodukter kan du vara bättre på att samarbeta med ett stort affiliate-nätverk, men de som granskar hårda fysiska produkter kommer ofta att samarbeta med ett detaljhandelsnätverk.

Båda är helt livskraftiga sätt att göra saker, och du kan till och med blanda dem när du kommer längre ner i linjen. Det viktiga är att hitta något och hålla fast vid det tidigt under webbplatsens livslängd.

Innehåll, innehåll, innehåll

Innehållet förbises ofta av dotterbolag.

Därmed inte sagt att de inte har innehåll, många av dem har ton av innehåll. Problemet är att det är hemskt och det inspirerar inte användaren att köpa från de rekommenderade produkterna.

Dåligt innehåll finns i några former. De stora: lagerreklam från CPA -anslutna nätverk och att använda ESL -författare utan expertkunskap i ämnet för att skapa en webbplats som är full av dåligt formulerade recensioner.

Ingen av dessa är tilltalande eller effektiva.

Istället måste du skapa en välbalanserad blandning av information, recensioner och mjuk reklamkopia för att hjälpa dig att sälja de produkter som du får betalt för att marknadsföra.

Till exempel när du kom till en affiliate -webbplats som Surf’n’Köp, du hälsas inte bara med en oändlig vägg av recensioner. Istället finns det massor av informationsartiklar tillsammans med dem.

Anlita en bra författare, eller skriv bra innehåll själv, så kommer din konverteringsfrekvens att stiga.

Semantisk sökning på Google innebär att många gamla sökordspraxis är döda, men det har inte riktigt kommit ikapp några av marknadsföringsbyråerna där ute. Så länge sökordet betyder samma sak kommer din SEO på sidan att bli bra.

En bra innehållsförfattare är guld värd och affiliate -marknadsföringswebbplatser är inte gratis: var inte rädd för att spendera lite mer pengar än du förväntade dig på en verklig expert … eller åtminstone någon som låter som en sådan.

Slutresultatet kommer att leverera.

Du bör också se till att du har tillräckligt med interna länkar för att en person ska kunna klicka igenom din sida. Detta hjälper inte bara till att öka chanserna för en försäljning, uppehållstid är faktiskt en SEO -mätvärde som hjälper din sidrankning på Google.

Off-page SEO

Det finns många sätt att få igång SEO utanför sidan, men det mest värdefulla för en nybörjare börjar bygga bakåtlänkar.

Det finns några sätt att ta hand om din off-page, men white-hat-metoder är vanligtvis rätt väg. Det innebär att bilda organiska bakåtlänkar till utmärkt innehåll och tillägg som infografik, samt relativt neutralt uppsökande i form av gästinlägg på andra webbsidor.

Det finns oändliga sätt att bygga bakåtlänkar där ute så välj en strategi och fortsätt.

Grå hatt SEO

Vissa människor insisterar på att göra saker på det snabba sättet.

Om så är fallet rekommenderar vi att du inte köper länkar och istället producerar ett privat bloggnätverk för att marknadsföra din webbplats. Du kan skapa gratis sidor med WordPress, Blogspot och mer och sedan börja koppla ihop dem.

Var och en bör ha minst 5 stycken innehåll och det ska inte se onaturligt eller snurrat ut. Om du har en dålig författare någonstans i lager som arbetar billigt är det ofta det du borde ha dem att arbeta med snarare än din pengasajt.

Tänk bara på att den här typen av fusk är tekniskt mot reglerna och du kan släppa led över en natt om du inte är försiktig.

Hit sociala medier

Sociala medier kan vara viktiga för en ansluten webbplats. Det förbises också av många av de som driver dem.

När du skapar dina konton på sociala medier, se till att skapa en persona och interagera med dina kunder. Hur personligheten kommer att se ut beror på nischen och din egen personlighet men så länge du aktivt pratar med kunder istället för att vara oförskämd eller använda en mall för att klistra in, kommer du att må bra.

Betalda annonser kan också göra det bra, men se till att de värderar innehåll istället för pengarinnehåll.

Sociala medias syfte med en affiliate -webbplats är enkelt: det ökar konsumentens förtroende.

Mer förtroende, högre konverteringsfrekvens, så enkelt är det.

Hur man gör en ansluten webbplats? Börja bara

Om du fortfarande undrar hur man skapar en affiliate -webbplats … ja, du måste borsta upp grunderna. Ovanstående är den idiotsäkra riktlinjen som otaliga webbplatser har använt under årens lopp för att bli storinkomsttagare för dem som äger dem.

Det är inte så komplicerat som många gör det till. Det element som saknas hos de flesta är inte kunskap: det är uthållighet.

Varför inte börja idag och fortsätta till den typ av sidoinkomst du alltid har drömt om?

Om du vill ha mer bra innehåll, kolla in vår webbplats för att se vad mer vi har att erbjuda!