Hur man startar en trädgårdsblogg och tjänar pengar på den

Hur man startar en trädgårdsblogg och tjänar pengar på den

15 Juli 2019 0 Von admin

Hur man startar en trädgårdsblogg och tjänar pengar på den

Blir du inspirerad att blogga om trädgårdsarbete? Det enklaste sättet att dela din passion för trädgårdsarbete är att starta en blogg. Förutom att dela information med världen på din blogg måste du också dra nytta av och tjäna pengar i processen.

Om du tycker att tanken på att starta en blogg är förvirrande kan du följa en användbar guide för att skapa en informativ webbplats som du kommer att vara stolt över att äga. Att lära sig skriva en blogg och tjäna pengar är inte så svårt som du tror. Den här artikeln utforskar hur du startar en trädgårdsblogg med de enklaste stegen.

Här är några grunder för att få din blogg igång.

1. Skapa domän och värd för en trädgårdsblogg

Skapa ett sökordrikt domännamn som återspeglar vad du kommer att skriva om på din blogg. Räkna med att betala minst $ 15 per år från populära domänvärdar. Dedikerade värdleverantörer är flexibla, de erbjuder förbättrad säkerhet och prestanda, och du har också försäkran om att din personliga information är skyddad.

Använd sedan en WordPress -värdplattform som erbjuder rimliga priser. Processen är enkel för dig att ansluta din domän till en pålitlig WordPress -värd. Det är många gratis WordPress -teman och plugins som du kan installera.

Var noga med att välja ett WordPress -tema och en designlayout som representerar din bloggs nisch.

2. Dela din trädgårds -expertis

Det finns så mycket information att du kan skriva för dina läsare. Du kan informera dem om husväxter till salu, hur man sätter upp en trädgård och andra viktiga detaljer.

Skriv sökmotoroptimerat innehåll för varje blogginlägg du publicerar. SEO är en effektiv teknik som hjälper ditt innehåll att finnas i alla större och populära sökmotorer. Du kan till och med installera och aktivera SEO -plugins på din WordPress -blogg.

Dessa plugins är utformade för att hjälpa dig att spara tid och få fler läsare. Att dela ditt innehåll på populära sociala medieplattformar ger dig också fördelen att öka din trafik.

3. Tjäna pengar

När din blogg har ett konstant flöde av månatlig trafik kan du tjäna pengar på den med affiliateprodukter. Affilierad marknadsföring innebär att man säljer produkter och tjänster för handlare som tar provision för varje försäljning.

Nästan alla onlinehandlare har affiliateprogram som du kan gå med gratis. Med bara några steg kan du installera trädgårdsrelaterade länkar och banners på din blogg för att tjäna pengar.

Ett enkelt steg för dig att tjäna affiliate -försäljning är att skriva kvalitativt SEO -innehåll som innehåller dina affiliate -länkar. Detta är en lukrativ teknik du kan använda för att tjäna pengar på din blogg från din målgrupp.

Skapa en unik blogg som lockar läsare

En viktig regel för att göra en framgångsrik trädgårdsblogg är att skapa användbar information för människor.

För att få långsiktig framgång, var konsekvent med att skriva värdefullt innehåll som folk vill läsa. Läsarna älskar fast, engagerande innehåll och det gör dem inspirerade att fortsätta återvända till din blogg för att få mer uppdaterad information.

Om du är intresserad av att lära dig om innehållsstrategi, fortsätt att surfa på vår webbplats.