Knäck Internetkoden: 7 SEO -fördelar för alla branscher

Knäck Internetkoden: 7 SEO -fördelar för alla branscher

21 Februar 2019 0 Von admin

Knäck Internetkoden: 7 SEO -fördelar för alla branscher

Med det genomsnittliga småföretaget som nu spenderar cirka 75 000 dollar på digital marknadsföring, det kostar mycket att hålla sig konkurrenskraftig. Om du vill gå vidare utan att spendera pengar kan nästan alla branscher se vilka SEO -fördelar som finns tillgängliga för dem. Genom att justera dina sökord och uppdatera din webbplats tillräckligt ofta hamnar du ett snäpp före alla andra.

Här är sju fördelar att se upp för.

1. Det är det billigaste som går

Även om att anställa personal för att hantera din SEO inte kommer att vara kostnadsfritt, har det dagliga underhållet av att utföra SEO mycket lite omkostnader. Jämfört med vad du slutligen betalar när du investerar i tryckmarknadsföring är SEO ett mycket billigare sätt att få ut ordet än vad som helst.

Eftersom hela poängen med sökmotoroptimering är att få ut det mesta av “organisk sökning” räknas din mest autentiska och uppriktiga röst mest.

När du har användare som söker efter något online, är de redan investerade i begreppen kring det de letar efter. Du säljer inte när du gör SEO rätt. Du använder din plattform för att svara på dina potentiella kunders behov och erbjuder dina tjänster som ett av svaren på deras frågor.

2. SEO gör att trafiken exploderar

När du gör SEO rätt drar du trafik till din webbplats som en magnet. Med hjälp av utdrag och korta beskrivningar av vad användare kan förvänta sig när de klickar på din länk kan du få fler människor glada över ditt innehåll.

Med bara 160 tecken måste du vinna dessa klick med lite innehåll som engagerar användarna. Det kräver mycket forskning men med så få webbplatser som utnyttjar det här verktyget kan du få en ledning på dina konkurrenter på detta sätt.

Istället för att låta dem gå vidare till nästa resultat, använd dina utdrag för att vägleda dem till länken. Använd de mest relevanta sökorden i din bransch som är relevanta för länken. Ge dem en chans att se vad som ligger bortom den länken så får du dina besök att explodera.

3. Gör ett starkt första intryck

Hela poängen med SEO är att massera det första intrycket som besökare får när de stöter på ditt företag online. Genom att lägga fram dina bästa foton, optimera dem och granska ditt exemplar ner till punkt och pricka får du chansen att vara tydlig och saklig. Du kommer att ge dem en försmak av vad du handlar om snabbt och enkelt.

Genom att visa en kort sammanfattning med en miniatyrbild av huvudbilden på sidan de ska klicka på, bygger du förtroende innan de ens klickar. Eftersom de kan lägga en bild med ditt innehåll kommer de att vara mycket intresserade av informationen du ger dem när de klickar på länken.

4. Det är en tävlingsidrott

När du arbetar med din SEO kan du testa din strategi mot andra företag eller märken på din marknad. Du måste använda sökord som är relevanta för dina kunder och viktiga för din bransch. När du parar ihop dessa sökord med information om var du befinner dig eller vilket område du servar får du en mer exakt uppsättning klick till din webbplats.

Ta dig tid att analysera hur dina konkurrenter gör saker. Kör några sökningar för att komma till din webbplats utan att nämna namnet på ditt varumärke. Se hur du staplar dig i jämförelse med de andra företagen inom ditt område och ta reda på vilka sökord de slår dig med.

Lägg till dessa sökord och förbättra dem för att få ditt eget ben upp. Du skulle bli förvånad över hur konkurrenskraftig SEO för rörmokare kan vara, till exempel.

5. Bygg upp förtroende och varumärkesmedvetenhet

När du är i toppen av ditt spel i SEO -världen får du vara på första sidan med Googles resultat. Detta betyder mycket för användarna så långt det är hur pålitlig och verifierbar din information är. När du är bland de tre bästa resultaten betyder det mycket mer statistiskt än att vara på de tre nästa.

Saker och ting faller iväg. Vissa SEO -experter skämtar till och med att det bästa stället att gömma en död kropp är på andra sidan av Google sökresultat. Även om detta är en sjuklig tanke, är det ändå sant när det gäller att bygga ett namn för dig själv genom din förmåga att ranka högt i sökresultat.

6. Det är en investering utan kostnad

När du jämför det arbete du måste göra med avkastningen du får, råder det ingen tvekan om att det är värt att arbeta med en SEO -kampanj. Exponeringen som din webbplats får med en stark SEO -kampanj är i nivå med betald exponering du får från pay per click -annonsering. Du kommer att få pålitlig exponering som dina kunder kommer att uppskatta.

Samtidigt är allt du gör att använda de sökord som mest sannolikt lockar din publik. Eftersom du inte lägger pengar på reklam och strategi kan du implementera detta med inget annat än tillgång till din webbplats och sociala medier.

7. Du kan verifiera framgång

När du använder SEO kan du mäta din framgång eller misslyckande. Med hjälp av verktyg från Google kan du analysera hur bra din webbplats går.

Du bör regelbundet checka in med deras webbansvariga verktyg och analysprogram för att se hur din webbplats har fungerat. Markera när du gör ändringar så att du kan berätta mycket om vilken effekt du har haft när du justerar dina sökord.

SEO -fördelar är kraftfulla och billiga

När du utnyttjar SEO -fördelar förbereder du dig inför framtiden. När sökmotorerna ställer in sig för mer naturliga frågeställningar kan ditt skrivande vara enklare, avslappnat och ärligt. När du blir mer uppriktig kommer din SEO att förbättras.

Därefter bör du kolla in vår guide för att få ut det mesta av innehållsmarknadsföring för ditt företag.