Så här startar du din egen atletiska blogg

Så här startar du din egen atletiska blogg

5 Januar 2018 0 Von admin

Så här startar du din egen atletiska blogg

Intresserad av att hitta ett sätt att kombinera din kärlek till sport med din passion för att prata med främlingar på Internet?

Om så är fallet har du sannolikt redan övervägt att starta din egen atletiska blogg. Medan ja, vem som helst kan skapa en blogg, men om du vill att din ska bli framgångsrik, finns det några viktiga saker du behöver veta först.

Att skapa den perfekta grunden för din sportblogg kommer att säkerställa att den stadigt växer i läsekrets – och att den börjar tjäna dig på allvar.

Så, vad behöver du för att komma igång?

Läs vidare för att ta reda på det.

Hitta din nisch

Med över 25% av människorna spela någon form av sport, det är säkert att säga att det finns praktiskt taget obegränsade alternativ där ute när det gäller de ämnen du kan skriva om på din atletiska blogg.

Plus, nya sporter uppfinns varje dag!

Även om allt detta val från början kan verka som en bra sak, måste du hitta din nisch om du vill växa och tjäna pengar på din blogg.

Översättning: istället för att skriva om den senaste utvecklingen inom fotboll, baseball, basket, hockey och tyngdlyftning, välj en specifik sak inom sportvärlden att skriva om på din atletiska blogg.

Till exempel kanske du vill skapa en blogg enbart tillägnad olympiska guldmedaljörer. Kanske, liksom TAC Sports, din blogg och webbplats kommer att fokusera på unga idrottare och de program som finns tillgängliga för dem.

Inte bara kommer att få specifik hjälp för dig att etablera dig som en expert inom ditt valfält, det kommer också att låta dig öka webbplatsens konverteringar, inflytande och sökmotorrankningar.

Fokusera på detaljerna

I livet kommer många att säga till dig att inte svettas av de små grejerna.

Men när det gäller att blogga är de små sakerna exakt vad som kan göra eller bryta dig.

Bestäm först det perfekta domännamnet för din blogg. Se till att det tydligt kommunicerar exakt vad din atletiska blogg kommer att täcka. Nu är det inte dags att hålla det allmänt eller att ägna ditt namn åt ett inre skämt mellan dig och dina två bästa vänner.

Håll det relevant, professionellt och kort.

Var också noga med att överväga det tema du väljer för din webbplats. Det måste vara lättläst och överensstämma med den grafik, typsnitt och navigationsmetoder du väljer.

Nästa sak att tänka på är din totala laddningshastighet. Undvik att använda enorma bilder, popup-annonser och autoplay-funktioner på din hemsida om det är möjligt. Dessa saker är inte bara irriterande för dina besökare, de kommer också att sakta ner din webbplats på allvar.

Se till att din blogg kan läsas lika bra på mobila enheter som på skrivbordet.

Slutligen är det dags att börja genomföra grundlig sökordsforskning. Nyckelord är de termer och fraser som människor skriver in i sina sökmotorer när de letar efter innehållet du lägger upp om på dina bloggar.

Ju fler sökord du inkluderar i ditt innehåll, desto snabbare kommer du i kontakt med din målmarknad och ser din blogg stiga i sökmotorrankingen.

Skapa ett innehållsschema

När du bestämmer dig för att starta din atletiska blogg, är du full av idéer. Det verkar som om du inte kan skriva tillräckligt snabbt, och du går för fullt när det gäller dina sociala medier.

Innan du börjar den nästa tweetstorm, ta dock ett andetag.

Fråga dig själv om både mängden och kvaliteten på den kvalitet du för närvarande pumpar ut faktiskt är hållbar. Inför den hårda verkligheten att du så småningom kommer att få slut på idéer – eller helt enkelt tiden att skriva ner dem.

Det är därför det är så viktigt att skapa ett innehållsschema.

I början av varje månad, ta några dagar att fokusera på att skapa så många innehållsidéer som möjligt. Du bör också variera vilken typ av innehåll du skapar.

Tänk utanför det traditionella blogginlägget eller statusuppdateringen. Fokusera istället på videoinnehåll, e -postblåsningar, listiklar och mer. Ju mer kreativ typ av innehåll du delar på din blogg är, desto högre blir antalet följare.

När du har kommit med dina ämnen för månaden är det dags att avbryta dina planer för helgen och ägna dig åt att skapa och skriva. När du är klar kan du automatiskt schemalägga dina inlägg så att de går upp på din blogg och sociala mediasidor under hela dagen.

Detta ger dig extra tid att fokusera på mekaniken på din webbplats, skapa mer innehåll för nästa månad och interagera med dina följare.

Försumma inte reklam

Medan vissa människor skapar sin atletiska blogg av kärlek till spelet, är det fler som vill tjäna pengar på att blogga.

Om det är ditt spel är det några saker du behöver veta.

Först och främst, var inte rädd för att titta på affiliate -marknadsföring. Oftast kommer detta i form av att skriva recensioner om produkter eller tjänster i idrottsvärlden. Finns det en ny träningsmaskin på marknaden? Vad sägs om en ny basketboll eller ett par löparskor som kommer att raka minuter av din miltid?

Ta kontakt med företag och fråga dem om de är intresserade av att få dig att granska deras produkter. Eller arbeta med webbplatser som Amazon och inkludera länkar till dessa produkter i ditt innehåll.

Om någon köper produkten efter en länk från din webbplats kan du tjäna en bra provision.

När du är bekväm med det, börja nå ut till andra, större sportbloggare och erbjud dig att skriva gästinlägg för deras webbplatser! Även om du inte tjänar några pengar på gästposter kommer exponeringen att leda trafik till din blogg.

Slutligen, titta på Pay-Per-Click-annonsering och det viktiga Google AdWords.

Redo att starta din atletiska blogg?

Nu när du vet hur du skapar den perfekta grunden för din atletiska blogg, är det dags att gå vidare till nästa steg.

Osäker på vart du ska gå härifrån?

Få inte panik – vi är här för att hjälpa.

Kolla in vår webbplats och blogg för att få tillgång till hundratals ovärderliga inlägg om allt inom bloggosfären. Vi erbjuder också enkla guider för hur du skapar din egen webbplats och blogg.

Oavsett om du vill lära dig hur du skapar självstudier eller vill borsta upp dina SEO -färdigheter, har vi allt du behöver för att ta din blogg till nästa nivå.