Sparad av webbutvecklingsföretaget: När du ska anlita hjälp för din webbplats

Sparad av webbutvecklingsföretaget: När du ska anlita hjälp för din webbplats

28 Dezember 2018 0 Von admin

Sparad av webbutvecklingsföretaget: När du ska anlita hjälp för din webbplats

Vad kan du göra på 50 millisekunder? Personer som tittar på din webbplats kommer att göra det ta ett beslut om att umgås med ditt varumärke på lite mer tid än ett ögonblick.

Om din webbplats inte är lätt att använda, engagerande från första stund eller attraktiv förlorar du potentiella kunder.

Du kanske tycker att din webbplats fungerar bra, men i verkligheten går du miste om potentiella möjligheter. Här är de bästa tecknen på att du behöver lite hjälp för att utveckla, växa och bygga din webbplats med ett webbutvecklingsföretag.

Fyra tecken du behöver ett webbutvecklingsföretag

Att driva en webbplats på en gör-det-själv-nivå är frestande för nystartade och små företag med en stram budget. Men en liten investering kan göra skillnaden mellan att hålla sig liten eller stor tillväxt.

Här är sex tecken du behöver ringa till en professionell för att hjälpa till med din webbplats.

1. Du har inte uppdaterat din webbplats på månader

Regelbundet och fräscht innehåll är nummer ett sätt att uppnå kontinuerlig organisk trafik. Men när du driver din egen webbplats är det lätt att hamna efter och glömma att uppdatera ditt innehåll från vecka till vecka.

Ännu värre, du försummar förmodligen plugin- och säkerhetsfunktionsuppdateringar. Det gör att du är öppen för hackare och riskerar också att delar av din webbplats inte fungerar. Det finns inget mer frustrerande för en användare än bilder som inte laddas, trasiga Flash -filer eller saknar hyperlänkar.

2. Du vet inte om du har några trasiga länkar

På tal om länkar, när var det sista gången du gjorde en kontroll för att hitta några 404 -fel? Har du sett till att dina sidor inte omdirigeras till tomma sidor? Vet du om bakåtlänkar till din webbplats fortfarande är relevanta?

Professionell webbutveckling företag har programvara som kontrollerar sådana här saker åt dig. Du behöver inte klicka på varje länk på din webbplats. Du behöver inte heller investera i dyra programvaruprenumerationer för en omfattande sökning.

Istället kommer proffsen att använda sin egen programåtkomst för att kontrollera saknade och trasiga länkar åt dig och reparera dem. Detta sparar dig betydande tid och hindrar användare från att studsa från din webbplats i frustration.

3. Du gör allt annat för ditt företag också

Att driva din egen start, småföretag eller frilans sidojobb betyder att du gör allt annat utöver webbplatsutveckling. Du är en revisor, en VD, en marknadsförare, en företagskonsult: har du tid, kunskapsdjup och resurspool för att göra din webbplats också?

Att investera i ett professionellt webbplatsutvecklingsföretag sparar betydande tid. Du kan använda den extra tiden för att fokusera på dina sanna färdigheter som marknadsföring och hitta säljmöjligheter för företagets tillväxt.

4. Din webbplats har inte ett SSL -certifikat

Vet du vad ett SSL -certifikat är? Har din webbplats en?

Utan ett SSL -certifikat går du miste om webbplatstrafik. Google använder nu säkra webbplatser som en prioriterad rankningsfaktor. Det betyder att om din webbplats fortfarande använder http: // istället för https: // förlorar du potentiell trafik.

Ett webbplatsutvecklingsföretag kommer att hantera säkerhetsuppdateringar och andra viktiga ändringar för att se till att du alltid ligger före dina konkurrenter och fortsätter att rankas bra i söklistor.

Tiden är lika med (förlorade) pengar

Om du vet att du har något av ovanstående problem när det gäller att hantera din webbplats är det dags att ringa proffsen.

Ett webbutvecklingsföretag kommer alltid att arbeta med dig och din budget för att hitta en lösning som passar ditt företag. Vissa investeringar i webbdesign kommer att spara tid och pengar på lång sikt.

Innan du når ut, ha några idéer i åtanke för att styra projektet och hålla budgeten. Kolla in dessa otroliga tips för webbdesign för att trigga din fantasi!