Vad är VPS Hosting?  – ArticleCity.com

Vad är VPS Hosting? – ArticleCity.com

15 Juli 2019 0 Von admin

Vad är VPS Hosting?

Har du problem med att räkna ut vilket webbhotell som är rätt val för ditt företag?

Det är inte förvånande. Det finns många val där ute, och om du inte är uppdaterad om teknik kan det vara överväldigande.

Men ditt värdpaket är ett beslut som du behöver få rätt. Om du gör fel val kan det ha en negativ inverkan på ditt företag.

Frågan är, vad är VPS -värd, och hur hjälper det? Vi svarar på dessa frågor i det här inlägget.

Fortsätt läsa för att lära dig vad VPS -värd är och hur du kan dra nytta av det.

Så vad är VPS Hosting?

En VPS -server, eller virtuell privat server, är ett webbhotellspaket som ger dig utrymme på internet för att vara värd för din webbplats. När du tänker på att driva en webbplats kanske du tänker på stora servrar som driver allt.

Så är inte fallet med en VPS.

När du köper en VPS -tjänst hyr du en del av en av dessa servrar. De använder sig av något som kallas virtuella maskiner.

En virtuell maskin lever på en fysisk server. Denna server kommer att innehålla flera operativsystem som alla har sin egen webbserver. Var och en av dessa system är isolerade från de andra.

Att skilja dessa webservrar innebär att du inte delar dina resurser med andra webbplatser. Du får en dedikerad mängd lagringsutrymme, bandbredd och CPU.

Hur skiljer sig VPS Hosting från andra paket?

De flesta värdpaket är delad hosting. Det betyder att du delar utrymme på en webbserver med de andra platserna på ditt webbhotellspaket.

Delat utrymme är utmärkt om priset är ett problem. Men det börjar bli problematiskt om din webbplats börjar växa.

Delade värdresurser delas mellan webbplatserna på en server. När du delar resurser, och någon webbplats har en spik och trafik, orsakar det problem med allt på servern.

Om du litar på att din webbplats ger dig affärer kan du inte få detta att hända.

En VPS kommer att skilja dig från andra webbplatser, så alla resurser är dina egna. Du behöver inte oroa dig för att en annan webbplats bryter din webbplats.

Visst, du får samma sak med dedikerad hosting, men du betalar också mer när du går den här vägen. En VPS är en bra kompromiss mellan funktioner och pris.

Naturligtvis, om du inte är teknisk kan du ha problem med att hantera din server. I många fall får du en tom skiffer som du behöver bygga själv.

Det är här en hanterad VPS spelar in. Dessa paket levereras med cPanel installerat som ett vanligt delat webbhotellskonto.

Denna programvara gör det lättare att hantera om du inte vill konfigurera allt själv.

Ska du använda VPS Hosting?

Att välja rätt paket för ditt företag är inte alltid lätt. Går du den billigare vägen och ger upp resurser, eller köper du mer än du behöver?

När du beslutar om VPS -värd är rätt val för din webbplats, fråga dig själv om någon av situationerna nedan gäller dig.

Du behöver kontroll över din server

Lanserar du nästa stora app? Om så är fallet bör du förmodligen styra bort från delad hosting.

Ett delat webbhotellspaket kan inte konfigureras för att uppfylla dina behov. De flesta paket innehåller PHP, e -post och cPanel. Du kommer inte ha något annat.

Du får root -åtkomst med din VPS -server. Denna funktion innebär att du kan installera vad du vill.

Du använder din server för e -post

Medan de flesta delade värdpaket har fördelen att de tillhandahåller gratis e -post till ditt företag, är det kanske inte värt det om din e -posttjänst är avgörande för ditt företag.

Dina e -postmeddelanden kommer från samma plats som de andra webbplatserna på din server. Du delar e -postens rykte med de andra som använder servern.

Om en av de andra sajterna börjar skräpposta eller göra saker som de inte borde, kan din server flagga av e -postleverantörer att de har ett dåligt rykte.

När detta händer börjar e -posttjänster flagga dina e -postmeddelanden som skräppost.

När du använder en VPS kan du ha din e -postprogramvara installerad och inte oroa dig för att andra webbplatser skickar ut skräppost.

Du behöver säkerhet

Om vi ​​inte hade något annat än statiska webbplatser som inte hade någon funktionalitet, skulle vi inte behöva oroa oss mycket mindre om säkerheten. Tyvärr är det inte så.

Om du delar din server med andra människor är säkerheten ett allvarligt problem. Mycket av internet körs på WordPress. Problemet är att WordPress också är en av mest hackade plattformar där ute.

Chansen är stor att du delar en server med minst en WordPress -webbplats.

Det spelar ingen roll om din webbplats är säker. Du kan fortfarande känna påverkan när en annan webbplats på din server äventyras.

Om du använder en VPS -tjänst har du inte denna oro. Du behöver bara oroa dig för att säkra din egen webbplats.

Du behöver skalbarhet

Med delad hosting är dina resurser begränsade och delade. Om du behöver skala din webbapplikation kommer du ha det tufft.

Detta problem är inte en sak med VPS -värd. Om du vill ha fler resurser kan du begära dem i din webbhotelladministrationsportal.

Eftersom du använder en virtuell dator behöver din värdleverantör bara ändra några nummer för att öka dina resurser.

Om du använder en moln -VPS behöver du inte ens vänta på din leverantör. Se till att du läser Mer om hur du kan använda en VPS för att skala din applikation.

Prova VPS Hosting idag

Du borde nu kunna svara på frågan “vad är VPS -hosting?”

Funktionsmässigt är det enda som slår det dedikerat hosting. Om du tror att din webbplats kommer att behöva mer än delad webbhotell kan prata med en VPS -leverantör idag för att se hur de kan hjälpa.

När du väl har startat din webbplats är det dags att få besökare. Gå till vår affärssektion för att lära dig mer om marknadsföringsstrategier för att få folk att besöka din webbplats.