Varför din läkemedelsförsörjning behöver en snabb webbplats

Varför din läkemedelsförsörjning behöver en snabb webbplats

27 Juni 2017 0 Von admin

Varför din läkemedelsförsörjning behöver en snabb webbplats

På internet finns det två sanningar som aldrig får förbises:

1.) Kattvideor äger Youtube.

2.) Hastigheten är kung.

Även om båda påståendena är entydigt sanna, gäller endast ett för din medicinska leveransverksamhet.

Sökmotorer, i synnerhet Google, har ändrat reglerna för sökrankningar under det senaste året. Innan, om du hade fast innehåll och ett gäng länkar till din sida, var du bra.

Förr kunde du helt enkelt lägga upp en blogg om polymem sårförband och alla som söker efter den skulle hitta din sida om du var en aktiv webbplats. Nu, om din sida inte laddas tillräckligt snabbt, sjunker den i rankingen.

Detta gäller särskilt efter mobilpocalypse, där Google bestämde att om din webbplats inte var mobilvänlig skulle den sänkas.

Vad betyder det här?

Det är bäst att du är snabb.

Det finns goda skäl till att Google gjorde detta. Enligt deras forskning, om en shopping- eller resesida tar mer än tre sekunder för att ladda, kommer konsumenterna att hitta en annan webbplats.

Om du driver ett läkemedelsföretag kan det vara katastrofalt med tanke på hur mycket konkurrens det finns. Enkelt uttryckt kan frågan om “varför din medicinska försörjning behöver en snabb webbplats” besvaras med två uttalanden:

Kunder lämnar dig om du har långsam laddningstid.

Vi lever i en tid av omedelbar tillfredsställelse. Det som brukade ta 45 minuter att göra i en ugn tar 4 minuter i en mikrovågsugn. Det brukade ta 10 minuter att komma på internet med AOL. Nu är det bara att öppna en bärbar dator.

Du har tre sekunder tills dina kunder antingen tror att något är fel på din sida eller att något är fel med dig. Slutresultatet är i alla fall att du förlorar pengar.

Kunder hittar dig aldrig eftersom Google kommer att begrava din sida om den är långsam.

I onlinevärlden finns konkurrensen överallt. Om du söker efter produkterna som din sida säljer är det nästan garanterat att det finns tusentals andra sidor som gör samma sak.

Skillnaden beror ofta på var du är rankad. Resultaten på första sidan med Googles sökresultat får 91,5% av trafiken. Dessa kunder har redan köpt sina varor utan att ens inse att du finns.

Nu när du är lite förvirrad, låt oss prata lyckliga saker

Nej, inte de kattvideor som nämndes tidigare.

Den goda nyheten är att det är enkelt att kontrollera prestandan på din webbplats. Kör a hastighets test designad av Google och få dina resultat.

Därifrån kan du titta på din webbsida och ta reda på vad som saktar ner den och sedan fixa den. Bli av med bilder som inte är viktiga. Bli av med HTML på huvudsidan.

Minimera din JavaScript- och JQuery -kod. Det finns några enkla saker som kan göras för att åtgärda problemet.

Det här kan verka som en smärta eller mycket hårt arbete. Om du får dig att tänka så kan du bara föreställa dig hur dina kunder ger dina konkurrenter pengar.

Den bilden ensam borde berätta varför ditt läkemedelsföretag behöver en snabb och effektiv webbplats.

Vänta inte med att komma igång!

Ett företag som inte går framåt misslyckas. Ofta kommer webbplatser att sättas på backburner på grund av en “out of sight, out of mind” -mentalitet.

Även om du har en butik kan din webbplats vara hörnstenen i din framgång. Det är vinst med mycket mindre omkostnader! Om din webbplats är din enda butik finns det ingen ursäkt för att inte lösa dessa problem idag.

Låt inte något så fixbart som långsamma laddningstider spåra ur din kundnöjdhet.