Webbplatsen laddas långsamt?  Så här fixar du det

Webbplatsen laddas långsamt? Så här fixar du det

17 November 2019 0 Von admin

Webbplatsen laddas långsamt? Så här fixar du det

Är din webbplats laddning långsam?

Att komma in på digital marknadsföring är en viktig del av ett företags framgångar idag. Vissa säger till och med att det är jämnt viktigare än produkten sig. De säger att du kommer att slösa bort din tid om du inte har rätt marknadsföringstaktik.

En stor del av digital marknadsföring kommer till din företags webbplats. Varje företag behöver ett nu oavsett hur små eller stora de är. Detta säkerställer att människor har något som referens och för att locka kunder med bekvämlighet och engagemang.

Men om du har en webbplats med långsam laddning kan den istället vända bort potentiella kunder. Många saker som kan få detta att hända. Du måste förhindra detta för att säkerställa en framgångsrik marknadsföringskampanj.

Så här kan du lösa detta problem och få din webbplats att laddas snabbare.

1. Använd ett innehållsleveransnätverk

Ett CDN består av olika servrar på olika platser. Dessa finns på strategiska platser i ett område för att ge täckning till alla som använder Internet. CDN: er sparar webbplatsens data när en användare besöker den.

Detta är ett sätt för sidorna att laddas snabbare nästa gång användare besöker webbplatsen. Att inte ha din webbplats registrerad i ett CDN betyder att du inte kan njuta av den här funktionen. Detta kommer att få besökare att uppleva samma laddningshastighet varje gång de besöker din webbplats.

Det blir ännu mer ett problem om ditt företag kretsar kring återkommande besök. E-handelswebbplatser är ett exempel på denna företagstyp. Besökare kommer inte att vara nöjda med långsamma affärer på grund av webbplatsens laddningshastighet.

2. Skär ner plugins

Plugins tar mycket processorkraft på en webbplats. Detta får dem att bromsa den totala laddningstiden. Det kan till och med få dem att krascha i lågspecifika datorer och kan också tvinga dödens blå skärm.

Dessa är alla oönskade, så att minska på plugins är det bästa alternativet för dig. Plugins kan göra din webbplats snyggare och ge fler funktioner, men att ta bort de som inte tjänar något avgörande syfte kan hjälpa din webbplats att ladda snabbare.

Detta är vanligt förekommande för WordPress -webbplatser. Det enda sättet att säkerställa en ren kod är att dubbelkolla så ofta du kan. Plattformen lämnar ofta en röra om du inte är noggrann med att städa.

3. Komprimera bilder på din webbplats

Att placera bilder på din webbplats är ett bra sätt att engagera din publik. Det kan till och med övertyga kunderna om att köpa produkten om de gillar bilden de ser. Dessa kan dock sakta ner din webbplats laddningstid.

Detta är fallet när du använder högupplösta bilder för din webbplats. Dessa tar till och med längre tid att ladda än själva sidan i vissa scenarier. Detta gör att webbplatsen ser underoptimerad och oprofessionell ut.

Dessa kan påverka hur kunderna kan se på ditt företag. Du kan se till att detta inte händer genom att använda komprimerade bilder för din webbplats. Du kan också ta dina nuvarande foton och komprimera dem med hjälp av specialverktyg som du kan hitta online.

4. Välj en bättre webbhotell

Webbhotell gör det möjligt för din webbplats att gå live. Dessa servrar gör din webbplats tillgänglig för resten av Internet. Dessa servrar är ofta i toppklass, men de är ofta anledningen till att din webbplats laddas långsamt.

Detta är ofta fallet när du väljer en webbhotell av låg kvalitet. Det kan ha varit ett bra val tidigare eftersom de erbjuder gratis webbhotell. Nu när du driver en företagswebbplats är det dock dags att vara realistisk och välja en premium webbhotellstjänst.

Premiumhotell garanterar ofta din webbplats livslängd. Se till att du registrerar dig och kvalificerar dig för en premium värdtjänst innan du lämnar den första. Detta säkerställer att din webbplats inte upplever några stilleståndstider när du överför värdar.

5. Fixa alla trasiga länkar

En webbplats laddar långsamt betyder att det finns ett gäng trasiga länkar som ligger över hela webbplatsen. Det här är länkarna som leder till obefintliga webbsidor. Det är också de som har dåliga länkar och leder till ingenstans.

Dessa tar upp många bandbredder från en webbplats och får dem att köra långsammare. Detta kommer att gälla alla webbplatsfunktioner, inklusive medieladdning. Att få dessa att infektera din webbplats kommer att vara ett sätt att få en besökare att lämna så snart som möjligt.

Det finns verktyg tillgängliga online för att hjälpa dig att avgöra vilka länkar som har blivit dåliga. Ta dig tid att fixa dem och optimera sidorna de leder till.

Medan vi diskuterar länkar, minska antalet omdirigeringslänkar. Dessa kan ta mycket tid och processorkraft. Det är bättre att ta bort dem än att riskera att sakta ner din webbplats.

6. Optimera din webbdesign

Den främsta anledningen till att du har en långsam laddningstid är att sättet du har utformat din webbplats inte är optimalt. Det betyder ofta att du har många koderader som rör upp din webbplats. Dessa tar upp nödvändig processorkraft och gör att hela systemet belastas långsammare.

Detta är det vanligaste fallet för företagare eftersom de försöker göra sin webbplats själv. Detta är en ädel insats, men det kan ge dig många buggar på webbplatsen. Investera i en webbplatsdesignbyrå är ofta det bästa steget att göra.

Dessa proffs kan optimera din webbplats och göra den till den bästa versionen av sig själv. De kan rensa upp oönskade kodrader och ge dig en betydande hastighetsökning.

7. Aktivera cachning

Att ha en caching -plugin är det enklaste sättet att fixa din webbplats för långsam laddning. Dessa plugins cachar data till besökarens enhet för att spara. Nästa gång användaren besöker webbplatsen kommer webbplatsen att ha cachade data för att påskynda processer.

Detta kommer att minska på mycket laddningstid och göra det enkelt att besöka din webbplats.

Laddar din webbplats långsamt? Optimera det idag

En långsam webbplatsinläsning kommer bara att innebära att din digitala marknadsföring faller. Detta kan sedan leda till att ditt företag faller. Optimera din webbplats nu och öka kampanjens chanser att lyckas idag!

Att förbättra din webbplats slutar inte här. Det finns andra viktiga faktorer att arbeta med, till exempel webbplatsens design och målsidans prestanda. Oroa dig inte om du känner dig lite vilsen – läs gärna fler av våra guider här för att upptäcka alla tips och tricks du behöver!